| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| 'Dünyanın en korkunç ünlüsü' / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| 'Dünyanın en korkunç ünlüsü' Aslan Kraliçe, Kedi Kadın ya da Wildenstein Gelini olarak da bilinen Jocelyn Wildenstein ile tanışın. 1940 yılında doğan Wildenstein, genç kalmak uğruna çılgın bir işe girişmiş ve plastik cerrahiye 4 milyon dolar harcamış olduğu söyleniyor. İşin üzücü kısmı, bir plastik cerrahi web sayfası ona 2004'te dünyanın en korkunç ünlüsü ünvanını vermiş... http://haber.mynet.com/detay/populer...O1208765613979 __________________
sevginin en güzeli paylaşılan emektir... |
| #2 | |
| Hakikaten korkunc olmus,insan evladi kendine ne eziyetler yapiyor.Yazik |
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Gerçekten çok kötü olmuş, sayın pi el... __________________
tek gerçek ben'im. | |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Bunun gibi daha birçok esteti kurbanı ünlüler var. Hatta ünsüzlerde var. Estetik operasyonları gerekli durumlar halinde son derece saçma bulmaktayım. Gerçekten çok kötü bir görünüme sahip olmuş __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Doğuştan olan kusurlar yada kaza ve yanık sonrası gibi yada olasılıkla fazla deformasyonlarda, öğle mi sayın ursulamel? __________________
tek gerçek ben'im. |
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Alıntı:
Bir arkadaşım vardı lise yıllarından aradan 5 yıl geçti estetik operasyon geçirmiş olmasına rağmen onu hemen tanıdım aslında oldukça değişikve güzel bir yüze sahip olmuştu ama bence tamamen gereksizdi. Tabi bu insanların kişisel tercihleri ve psikolojileriyle alakalı bir durum olsa gerek. Doğallık en güzelidir. __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." | |
| #7 | |
| Michael Jacksonın zenci olduğunu öğrendiğimde çok şaşırmıştım (geçen sene öğrendim) Bu kadıncağızın önceden ne olduğunu tahmin etmekse çok daha güç __________________
Ağlayalım beraber ne güzelmiş mutluluktan ağlamak |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2008 Ülke / Şehir: Dijippin / Ziggurat
| İnsanlıktan çıkmış güzel olmak uğruna, yazık olmuş... __________________
Zkaty |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|