"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Ufuk Uras'ın Alışamadığı !!!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| NOT; Bu konu başlığını Siyaset bölümünde açmıştım , ancak , siyasetle ilgisi yok diye forum yönetimi tarafından silinmiş.. Ben de, Söz meclisden, pardon siyasetten dışarı deyip, konu dışı bölümüne açtım Alıntı:
Milletvekili imtiyazlarına, maaşına, kıyağına, dokunulmazlık zırhına pek çabuk alışan Sayın Uras'ın Meclis lokantasındaki Sıcak biraya alışamaması çok doğaldır.. Sayın Vekili Sıcak Bira içmek zorunda bırakmak, "özgürlük ve demokrasiye ve de insan haklarına " aykırıdır.. ![]() Kışın Uludağda içilen Şarap mıdır ki , bu bira sıcak içilsin.. Meclis lokantası derhal Sayın Vekilin birasını soğutmalıdır.. Vekil dışardan pahalı bira içmek zorunda kalmamalıdır.. Ufuk Uras 'ın soğuk Bira içmesi engellenemez. ![]() __________________
Bölücülüğe , Gericiliğe her türlü özgürlük ve demokrasi itinayla bulunur . Ya Ulusalcılığa? Yassak , kardeşim yassak ! Ulusalcılık yassakk !! FatmaSeher Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 22-04-08 01:04 . | |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Çok yakında mahalle baskısı nedeniyle şikayetçi olduğu sıcak birayı bile bulamıyacak orada Sayın Uras... AKP nin yandan çarklı ve AB soslu demokratik hamlelerine, liberal sol kanat oyuncusu olarak katkı sunan Sayın Uras'a, biradan vazgeçmesini ve buz gib zemzem suyu içmesini öneriyorum... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Gereksiz konuyu sürdürmek için epey çırpınıyorsunuz. Haberi verdiğiniz link de sizin gibi soğuk bira ile demokrasi arasında akla zarar bir bağlantı kurmuş mu? Silinen başlıkta da, bu yaptığınızın Kaynağı CİA olan, karalama desinformasyon, sola karşı olur olmaz, insanların aklında olumsuzluk yerşlemesine neden olan çalışma örneği olduğunu söylemiştim. Bunun başarılı bir örneğini tekrar başlık açıp sergiliyorsunuz. Silinen konuyu tekralayıp, buna sağlam bir kanıt gösteriyorsunuz. Gülünecek bir durum yaratmışsınız. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Izmir
| Uras'ın alışamadığı tek şey kravat olayı arkadaşlar bira falan bahane... Saygılar,, __________________
''Aklımdan geçenleri kalbimde demlemişim.'' |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Alıntı:
![]() Akepe "Demokrasisinde" çare tükenmez yani ![]() ... __________________
Bölücülüğe , Gericiliğe her türlü özgürlük ve demokrasi itinayla bulunur . Ya Ulusalcılığa? Yassak , kardeşim yassak ! Ulusalcılık yassakk !! FatmaSeher Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 22-04-08 01:41 . | |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Soguk bira ironisinin anlasilmamasi ne aci ![]() __________________
Sevda deyince, insanlarin ödlerinin patladigi bir cagda yasiyoruz.... |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Bira soğuk mu içilir? Sıcak olunca kötü mü oluyor? __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| Buluttan nem kapmak buna denir. |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Çok doğru... __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
Yıllardır işteyken takıyorum ama hani şöyle bir anayasa mahkemesi kravat takmayı bi iptal etse varya o mahkeme üyelerinin hepsine saygılar sunarım ![]() Sırf kravattan kurtulmak için emekliliği dört gözle bekliyorum desem yalan olmaz ![]() __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|