| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Kadınları çözecek 10 madde, küçük çocuğun elindeymiş/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| İlişkiler üzerine yazılar yazan İngiliz gazeteci, kadınların anlama şifresini yeğenini izleyerek çözdü KADINLARI anlamaya yıllarını veren ilişki uzmanı İngiliz gazeteci Tad Safran, 2 yaşındaki kız yeğeni Lou-Lou’yu izleyerek kadınların ne istediklerini çözdüğünü söylüyor. İşte The Times muhabirinin gözlemleri: 1) KADINLARI reddedin. Kadını görür görmez sarılmayın. Çünkü böylece sizden kaçarlar. Önce onu takmayın, yanından geçin kesinlikle o sizi çağıracaktır. 2) PARA yedirin. Hediyeler çok işe yarıyor. Bir hediye bin nasihatten iyidir. 3) İLTİFAT edin. İltifat mücehver kadar etkili. 4) ONLARI dinleyin. Ne kadar uzun sürerse sürsün. 5) ÖZÜR dileyin. 6) KENDİ haline bırakın. Bırakın yaptığı şey ne olursa olsun yapmak istiyorsa yapsın. 7) NE yapması gerektiğini kesinlikle söylemeyin. 8) KENDİ sorunlarınızla sıkmayın. 9) ÇOK basit tartışmaları asla kazanmazsınız. 10) SAKIN ağlatmayın http://www.aksam.com.tr/haber.asp?a=115946,8 __________________
sevginin en güzeli paylaşılan emektir... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Bence yerinde tanılar... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: i s t a n b u l
| Şu ana kadar bir çok benzeri araştırma, vs. görmüştüm ama bu en basit ve en ikna edici olanı bence. Safran'a katılıyorum. |
|
| #4 | |
| Bunu duvara asmalı... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #5 | |
| Bir yakınımdan, "herkes için özel kural" olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. insanları, kızları da çoklukla benzer özellikleri taşısalarda ve ben inanmakta ciddi sıkıntı çeksem de, katagorize etmemek gerektiğini öğrenmiş bulunmaktayım... Olasılıkla istisna şeklinde düşünmektesiniz, ben de öğle... Bana yalnızca 6 numaralı özelliği taşıdığını söyledi, örneğin... 6 numara... 6) KENDİ haline bırakın. Bırakın yaptığı şey ne olursa olsun yapmak istiyorsa yapsın. Sizlerle paylaşmak istedim, bunu. Saygı ve sevgilerimle, sayın arkadaşlarım... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| bu yazıyı buraya ekledim ama onayladığım anlamına gelmez ![]() özellikle : 2) PARA yedirin. Hediyeler çok işe yarıyor. Bir hediye bin nasihatten iyidir. katılmıyorum... __________________
sevginin en güzeli paylaşılan emektir... |
|
| #7 | |
| Sayın piel; size özel teşekkür etmiştim, biliyorsunuz... Bu size yönelik bir eleştiri de değildir, her maddeye katılmadığınıza da eminim... Sevgilerimle... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Alıntı:
Sn. Oğuzoğlu neden inanmakta ciddi sıkıntı çektiğinizi merak ettim doğrusu. Yakınınız bir istisna mı bu durumda? Sevgiler,, __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Izmir
| Matematik gibidir kadın Uzaktan korkutucu Aldatıcıdır yakından Matematik gibidir kadın Uzaktan gerek görmezsin yaklaşmaya Senin için birileri uğraşıyordur matematik ile Derdin yok rahatsın Matematik gibidir kadın Yakından herşeyi kavradığını sanırsın Matematik yaptığını Ama sadece matematiğin yap dediğidir yaptığın Matematik gibidir kadın Ne çok fazla uzak dur Ne de çok fazla yakın Matematik gibidir kadın Hiç ummadığın bir anda hayatını kurtarır Hiç ummadık yerde başına iş açılır Matematik gibidir kadın Bazı noktaları önceden kabul etmen gerek Bunlar sadece birkaç basit gerçek Ama matematikle çözülemez Üzerlerinde kafa yormaya çalışma sakın Matematik gibidir kadın Bir teoremin ıspatı için Bir diğerine ihtiyaç duyarsın Matematik gibidir kadın Bazıları kolay gözükür ama ıspatı yoktur Bazısı zor ıspatlanır ama işe yaramaz Bazısını ise sadece matematikçiler anlar Bazısını onlar da anlamaz Matematik gibidir kadın Sevsen de sevmesen de ordadır Matematik gibidir kadın Üzerinde en iyi kağıt kalemle çalışılır Zor varlıklardır ama asla onlarsız olmaz ... Saygılarımla,, __________________
''Aklımdan geçenleri kalbimde demlemişim.'' |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
Süpheniz mi var? sevgili ursulamel... Elbette ki öğle..Yoksa bu bilgiler asılsız olurdu, öğle olmadıklarını ikimizde biliyoruz, değil mi? Saygılarımla... __________________
tek gerçek ben'im. oguzoglu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 23-04-08 19:32 . | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|