| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| En sevdiğimize güzel cümleler armağan edelim / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Başlangıcı benden devamı sizden, sizde en sevdiğinize güzel sözler armağan etmek istermisiniz? Hayatımda gördüğüm ve göreceğim, yaşadığım ve yaşayacağım tüm ilkler, tüm cümlelerimin başlangıcı,.. Güne başlamanın huzuru...Yaşamak istiyorum yaşamak varlığınla soluk olmak, yanımda olmadığında; yokluğun hiç olmamış gibi zamanı kaldırmak, senle var olmak istiyorum. ve sadece isminin harfleriyle yazılmış güzel bir ömür verdiğin için teşekkür ediyorum canım sevgilim. __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... |
|
| #2 | |
Kültür-Sanat & Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| Varlığınla içimi ısıtan yokluğuyla acımı tazeleyen,beni sevginle besleyen elinden geleni yapan,bizim için çalışan sevgili babacığım sana minnettarım,seni çok seviyorum ![]() __________________
Ellerin var mı, ya yüzün? |
|
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
İnsanın baba olası geliyor, sevgili serzeniş... ![]() ![]() __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|