"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
26 nisan Kadıköy nüklere hayır mitingi!!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| Arkadaşlar küresel eylem grubu tarafından 26 nisan(çernoblin patladığı tarih)cumartesi günü kadıköyde saat 11:00 de tepe nautilusun önünde nükleer enerji istemiyoruz mitingi yapılacaktır.Ben şahsen katılacağım siz de katılırsanız sevinirim bir haber vereyim dedim. http://www.kureseleylem.org Hem hazır konuyu açmışken ne düşünüyoruz nükleer santral ve miting hakkında? |
|
| #2 | |
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Nükleer santallerin kesinlikle yapılması gerektiğini düşünüyorum,yapılmayan her günüde kayıp olarak görüyorum.Bukadar muhteşem bir enerji kaynağından yararlanılması lazım. Tek sorun güvenlik anlamında olabilir,ona da çözüm buldum denizim altına yapılcak,yalnız biraz zaman alabilir bu önerim.:D __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Canlıların yaşayamadığı bir dünyada, enerji üretmek için iyi olabilir bu nükleer santraller. 20 Yıldır onlarca yakınımı, akrabamı, arkadaşımı kaybetmiş bir Karadenizli olarak, Nükleer Santrallere Hayır diyorum. __________________
İsyan Ateşiyiz Biz, Yanarız Alev ALev!.. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| Rüzgar enerjisiyle şu an türkiyenin tüm ihtiyacının 2 katını karşılayabiliyorken neden nükleer diye ısrar ettiğinize anlam veremiyorum hem de bu kadar riskliyken. |
|
| #5 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| nükleer santrallere kesinlikle hayır diyorum. Bugün dünyada var olan teknolojinin yarısı gereksiz olduğundan bu kadar teknolojikleşmeye de karşıyım, doğal olarak bu kadar verimli elektrik enerjisi üretilmesine de karşıyım. teknoloji kullanımı azaltılsa dahah iiyi bir hale gelecek dünya. Üretimde (enerji üretimi dahil) verimliliği artıracağız diye işin suyunu çıkarmamamız gerekiyor. Zira insan kaynaklarının "kişisel gelişim" diye diye insanları robotlaştırdıklarını hepimiz biliyoruz. benim için dünya gecekondulardan, meralardan oluşsun, insanlar hayvancılıkla uğraşsınlar bugünkü teknolojik dünyadan daha iyidir. Eyleme katılmayacağım, çünkü şu an cumartesi saat 11.23 ve ben bu mesajı dahah yeni gördüm Önceden görsem de katılacağım şüpheliydi, çünkü elkolojist yanım sıfır denecek kadar azdır benim. Saygılar.__________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ixion civarı
| KEsinlikle hayır! Yabancı ülkelerin tek tek kaldırmak istediği bu lanet sağlık,insan,doğa düşmanı aleti kullanmayalım! O gün müsait olursam mitinge bile gidebilirim... edit:zaten bugünmüş dalgınlıktan tarihi unuttum ![]() __________________
http://img374.imageshack.us/img374/2365/hungry20child1gs7.gif Bu resme iyi bakın,Bu resmi size kapitalizm ulaştırdı! |
|
| #7 | |
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Diğer ülkelerde kaldırılmaya çalışıldığı yalanı nerden nasıl yayıldı kimse bilmiyor.Hala aktif çalışan 40 ın üzerinde santral varken hala kapatılıyor deniyor.Bu arada bu sayı yıllardır aynı.Birkaç tane kapıtılan duydum onlarında kapatılmasının nedeni artık risk taşıyor olmasıdır.Durup dururken sağlam bir santral kapatan yok. __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Nükleer gerçeği ![]() http://www.sesonline.net/php/genel_s...p?KartNo=44336 Nükleer santrallere hayır, yaşama evet! __________________
Yok! |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| __________________
Yok! |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|