"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
266 bin metreküp su boşa aktı/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Izmir
| Denizli'de 12 yaşındaki üç çocuk, merak üzerine Gökpınar Barajı'ndaki kapaklardan birini açınca iki saat boyunca 266 bin metreküp su boşa aktı. Gariplikler ülkesi benim ülkem herşeye çok meraklıdır.. Suyumuz bol diye dağıtmışlar sağolsun çocuklarımız... Anlamadığım bu çocukların başıboş şekilde oraya ellerini kollarını sallayarak nasıl girdiklerii..DSİ güvenlik tedbirini de olaydan sonra kontrol altına aldığını söyleMİŞ!!! Saygılar,, __________________
''Aklımdan geçenleri kalbimde demlemişim.'' |
|
| #2 | |
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Nasıl ya,nasıl açsın çocuk o kapağı,baraj kapağı evimizden geçen su borularının vanası gibi küçük,parmak yerleri olan kırmızı bir şey mi ki?12 yaşındaki çocuk benim kapattığım musluğu açamayabilir.:D (ben çok güçlü olduğumdan değil o güçsüz:D:D)) Büyük ihtimalle o kapak bir kontrol odasında falandır,ve açılınca mutlaka bir sinya falan verir olmadı orda çalışan görevliler sesi duyar koşup gelir,baraj deniliyor yahu havuz değil.:D Sn.kısgünesi yanlış anlamyın size yalan haber yayınlıyorsunuz demiyorum sadece aklım almadı.. Saygılarımla.. __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... |
|
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Sevgili kısgünesi; Tam bir felaket, hele de, susuzluk problemi ile karşı karşıya kaldığımız bu günlerde... Saygılarımla... __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Izmir
| Sn charon ne yazık ki tamamiyle doğru akıl ermiyor fakat dediğim gibi gariplikler ülkesi benim ülkem her an her şey olabiliyor.. Kaynak:http://www.ntvmsnbc.com/news/443894.asp __________________
''Aklımdan geçenleri kalbimde demlemişim.'' |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|