"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Bİr şansınız olsa hayatınızda neyi değiştirmek isterdiniz../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Izmir
| Geçmişinizi düşünün..Mutlaka neden yapmadım neden olmadı nerede hata yaptım da bu sonucu aldım dediğimiz bir olay mutlaka vardır..Size bir şans verilse ve geçmişinizden sadece bir şeyi değiştirebileceğiniz söylense bu ne olurdu acaba ?? Ben kendi adıma cevabımı vereyim..Mesela ben Üniversite hayatımı değiştirmek isterdim daha iyi bir yerde bulunmayı mesela daha açıkca konusabileceğim..daha özgürce davranabileceğim..çılgınlıklarıma kısıtlama yapılmayacağı ve giysime karışalamayacağı bir üniversite de okumak isterdim .. Bir şansım olsaydı.. Saygılar,, __________________
''Aklımdan geçenleri kalbimde demlemişim.'' |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Sayın kısgünesi; Kendi'm olabilmek adına daha çok tecrübe yaşamayı ve bugün olduğum yere, daha da dolu bir ben olarak gelmeyi isterdim, bunları anlamlandırarak... Ben'i değerlendirdiğimde ve düne dönüp baktığımda; pişmanlık duyduğum hiç bir şey yok... Barışığım bu anlamda kendi'mle... Saygılarımla... __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Bir şansım daha olsaydı annemi küçükken can kulağı dinlemeyi ve dediklerini harfiyen yerine getirmeyi isterdim , çünkü o bunları hak etmedi. __________________
<< Bir insanın gerçek zenginliği , onun bu dünyada yaptığı iyiliklerdir. Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) >> |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|