"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Sıkıldığınız ama atamadığınız şeyler.

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski27-04-08, 14:41  #1
charon
Kültür-Sanat

charon'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006
Sıkıldığınız ama atamadığınız şeyler.

Böyle sıkıldığınız ama bir türlü atamadığınız yada hayatınızdan çıkaramadığınız şeyler var mı?

Mesela benim kırmızı hırkam var.Çok sıkıldım onu giymekten.2 senedir sürekli onu giyiyorum.3 tane hırkam vardı bir tanesi çekti,bir tanesi yırtıldı.Şimdi sadece bu var.Kışın da hergün bunu giydim,şimdi akşamları biraz serin oluyor gene giymek zorunda kalıyorum.Okadar sıkıldım ki akşamları onu giyip dışarı çıkmak yerine çıkmıyorum.Bırakamıyorumda.Başka yok hem güzeldir de böyle üstüne gittiğime bakmayınız.:D

Sizin neleriniz var?
Eski27-04-08, 16:15  #2
giz
İnançlar ve Dinler

giz'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2006
Ülke / Şehir: şarap şişesi..

Ben kendimden sıkılıyorum ara ara hata son zamanlarda sıklaştı bu durum :D ama işte atsan atılmaz satsan satılmaz:P
Eski27-04-08, 17:50  #3
kajmeran

Giriş Tarihi: Oct 2007

Ben 6 yıldır biriktirdiğim dergilerimden sıkıldım,ne atılıyor ne yakılıyor
kajmeran is offline  
Eski27-04-08, 17:54  #4
Cielo

Cielo'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: Türkiye

10 Nisan günü nişanlım ve abisi trafik kazası geçirdiler. Abisi malesef vefat etti. Nişanlım ise kırıklar ve kesikler ile kurtuldu ve önünde bir kaç ameliyat var.

Abisi 14 Nisan günü vefat etti ve bu gün 27 Nisan. 13 gündür ondan saklıyoruz. Ve bu stres beni artık tüketti.
Eski27-04-08, 17:57  #5
kajmeran

Giriş Tarihi: Oct 2007

Alıntı:
Sayın Cielo şöyle demiş:

Mesajı Göster
10 Nisan günü nişanlım ve abisi trafik kazası geçirdiler. Abisi malesef vefat etti. Nişanlım ise kırıklar ve kesikler ile kurtuldu ve önünde bir kaç ameliyat var.

Abisi 14 Nisan günü vefat etti ve bu gün 27 Nisan. 13 gündür ondan saklıyoruz. Ve bu stres beni artık tüketti.
Sn Cielo;

Hem başınız sağolsun,hemde büyük geçmiş olsun.

Bir şekilde söylemek durumundasınız,sonsuza kadar saklayamazsınız. Lakin erteledikçe hem söylemesi zorlaşır hem de sizin için çekilmez günler olur.
kajmeran is offline  
Eski27-04-08, 19:33  #6
charon
Kültür-Sanat

charon'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006

Alıntı:
Sayın Cielo şöyle demiş:

Mesajı Göster

Başınız sağolsun sevgili Cielo;gerçekten çok üzüldüm.Allah sabır versin..
Eski28-04-08, 00:37  #7
Cielo

Cielo'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: Türkiye

Teşekkürler arkadaşlar, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Eski28-04-08, 00:49  #8
kısgünesi

kısgünesi'nın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Ülke / Şehir: Izmir

Alıntı:
Sayın Cielo şöyle demiş:

Mesajı Göster

Sn Cielo Başınız sağolsun..Ve çok büyük geçmiş olsun.. Allah sizlere sabır versin..

Saygılar,,
Eski28-04-08, 08:29  #9
oguzoglu

oguzoglu'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2008

Alıntı:
Sayın charon şöyle demiş:

Mesajı Göster
Böyle sıkıldığınız ama bir türlü atamadığınız yada hayatınızdan çıkaramadığınız şeyler var mı?

Mesela benim kırmızı hırkam var.Çok sıkıldım onu giymekten.2 senedir sürekli onu giyiyorum.3 tane hırkam vardı bir tanesi çekti,bir tanesi yırtıldı.Şimdi sadece bu var.Kışın da hergün bunu giydim,şimdi akşamları biraz serin oluyor gene giymek zorunda kalıyorum.Okadar sıkıldım ki akşamları onu giyip dışarı çıkmak yerine çıkmıyorum.Bırakamıyorumda.Başka yok hem güzeldir de böyle üstüne gittiğime bakmayınız.:D

Sizin neleriniz var?

Çok güzel anlatmışsınız düşüncenizi bu hırka örneği ile doğrusu...

Benim anladığım şudur; Hem bir taraftan bir sahiplenme var hem de bir reddediş ama bir türlü biri ötekine galip gelemiyor... Doğru mu sevgili charon?

Yaşamın kendisi gibi... Bir paradoks sanki...

O kadar çok ki, sizin de öğledir eminim, hırka bahane...

Yapmak istemeyip de yapmak zorunda olduğumuz işler o kadar çok ki...

Büyümek ve sorumluluklar almak, çalışmak ve daha bir sürü şeyin içerisinden ayıklamaya kalksak, geriye pek bir şey kalmaz diye, düşünmekteyim doğrusu...

Saygılarımla...
Eski28-04-08, 09:57  #10
ASYA
Yazıyaz Dergi Yazarı

Giriş Tarihi: Aug 2006
Ülke / Şehir: Anadolu

Alıntı:
Sayın charon şöyle demiş:

Mesajı Göster
sende ki kırmızı hırka yerine bende bir çift keten ayakkabı var. 2yıl önce almıştım ve her daim ayağımda (işe giderken takım elbisenin altına bile giyme aykırılığını yapıyorum :D ) artık sıkıldım ama atamıyorum maalesef. bağımlısı olduğumdan değil yanlış anlaşılmasın 2yıl önce avuç dolusu para verdiğimden

bir de cep telefonu... ondan gerçekten sıkıldım. her an ulaşılabilir olmak hiç hoş değil ama atamıyorum ve vazgeçemiyorum...
Yoksa hayat mı aşmakta beni...
ASYA is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı