"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Hergun ayni ruyayi veya kabusu görmek normal mi? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Evet arkadaslar yaklasik 2 yildir ayni ruyayi veya kabusu göruyorum ve artik yiyece siklasti bu is Normal birseymidir insanin hergun ayni seyi yattiginda görmesi? Biraz anlatayim o olayi Gözlerimi kapatiyorum bir anda daliyorum ve daldigim dakikadan itibaren dislerim kapaniyor,kulaklarimda sagir edici bir cizirti geliyor sanki bir tunelin icine giriyorum sonra gözlerimi acmaya calisiyorum elimi gözlerime göturup göz kapaklarimi kaldirmak istiyorum azda olsa bakiyorum göruyorumda birseyler gördugum anda o dislerimin kapanmasi ve kulagimdaki o cizirti geciyor ama gözlerim tekrar kapaniyor ve yine ayni sesler ve dislerimin kapanma durumu ortaya cikiyor Yani böyle igrenc birseyle karsi karsiyayim Kafayi mi yiyiyorum diye kendi kendime soruyorum psikologada gidemiyorum,gidemiyorum degil aslinda gitmek istemiyorum cunku hicbirsey bildiklerini sanmiyorum icimi onlara döktugumde bana hic yardimci olduklarini dusunmuyorum Sizin dusunceleriniz nelerdir bu konuyla iligli ? Sitemizdeki baska insanlara oluyor mu bu durum cok ögrenmek istiyorum __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Çok fazla bir bilgim yok ama sık sık kabus görenlerin yemek saatini iyi ayarlaması gerektiğini biliyorum. Mesela 12' de uyuyacaksanız, saat 8' den sonra meyve vb. dışında yemek yememek gerekmektedir. Hergün gördüğünüz rüya aklınıza takılan bir durumla da ilgili olabilir. Mutlaka konuyla ilgili ayrıntılı bilgisi olan arkadaşlar vardır. ![]() __________________
Yok! |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Sayin Fenerbahceli O zaman bugun sizinde benimde kabus görme gunumuz nede olsa cimboma yenildik:D Ya gercekten cok igrenc bir durum bu , ve o olaydan sonra kalkiyorum sonrasinda yatamiyorum ve bu okulumu cok kötu derecede etkiliyor Yinede yardimci olmak istediginiz icin tesekkurler __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Halk arasinda karabasan denen bir düs görme sekli. Bilinc uyaniklikla uyku arasinda vizyonlar cizer. Mevsim dönümlerinde, ve ic SIKINTILARI oldugunda görülebilir. Bence öyle psikologluk bir sorun degil degil, onlar durumu anlayinca bir kac mercimek büyüklügünde turuncu renkte uyustusucu hap vererek insani aliklastiracak vizyonlar son bulacaktir. Ama tavsiye etmem, o haplari almamak daha iyi. Ben de almamistim ![]() Mevsim dünümlerinde, karaciger sorunlarinda, insan yasamindaki bazi sorunlarin cözümsüzlügünde, özellikle de trioid bezlerinin bazen anormal calismasi durumunda genellikle bu gibi olaylarla karsilasir insanlar. Aksam yatmadan iki saaat önce ya sarmisakli yogurt cacik, diger bir aksam da, yaninda birkac parca ceviz ile bir cay bardagi kirmizi sarap icmeniz eminim durumu hafifletecek, hatta giderecektir. Ceviz, insan beyninin tek gidasidir, anti kolestrol icerir, beyin icin bir cok besinden cok daha etkili. (Doktor degilim haa yasam deneyimi diyelim, ayni yollardan gectmistim gencligimde)gecmis olsun. canugur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 28-04-08 07:19 . |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Ben sizin yerinizde olsam; bunu çekmeğe devam etmek yerine, gider bir hekime danışırdım, sayın Boğazkaya... Saygılarımla... __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Fenerbahçeli ve boğazkaya arkadaşlarımızın 1-0 lık GS mağlubiyeti dolayısıyla kabus görmeleri çok normal ![]() Şaka bi yara geçmiş olsun sayın boğazkaya, belki bir rahatsızlık olabilir, psikologa gitmek istemiyorum demişsiniz. Niye? Mideniz ağrıdığı zaman doktora gitmiyor musunuz? Ne farkı var? Sağlık ciddi şeydir ihmale gelmez, mutlaka gidin. __________________
De Korkma Müslümanım, Göğsün İmanla Dolsun, İRTİCA İslam İse Başımın Tacı Olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun! |
|
| |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Yatarken üstünüzü örtmeyi unutmuş olmayasanız , sn.boğazkaya ?? Bir yeriniz açıkta kalmış olabilir.. ![]() şaka bir yana , geçmiş olsun.. Sayın gezer 'in dediği gibi, sıkıntılar, stres vs... En iyisi siz bir doktora gidin.. ... __________________
Bölücülüğe , Gericiliğe her türlü özgürlük ve demokrasi itinayla bulunur . Ya Ulusalcılığa? Yassak , kardeşim yassak ! Ulusalcılık yassakk !! |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| Bence sen acilen psikologa git arkadasim. |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Alıntı:
Böyle bir durumla bende karşıkarşıya kalmıştım bir süre önce, ama sorunu çözdük. Doktora gitmelisiniz ancak psikoloğa değil bir endokrin uzmanına, mutlaka geceleri bir endokrin bezin işleyişinde düzensizlik oluyor. Ki yüksek ihtimal o bez pankreastır, geceleyin kanınızda şeker miktarı aşırı düşer ve glukagon yeterli salgılanmadığından seviye vücut tarafından normal düzeye getirilemez. Bu durumda da belirittiğiniz biyolojik tepkiler oluşur. Şimdi nereden biliyorsunuz demeyin, aynı durumu ben de yaşıyordum, altından hipoglisemi gibi sevimli bir neden çıktı. Gerekli önlemleri aldım ve rahatım. Sizde bir doktora danışın, ama doktora gerek yok diyorsanız tavsiyem yatmadan önce bir çay bardağı süt içmeniz. Hayvasal şeker olduğundan sindirilmesi ve kana karışması vakit alıyor, bu sayede kan şekerinizde anormal bir düşme yaşanmıyor. Sağlıkla kalın.. ![]() __________________
cennette ilginç insanların hiçbiri yok. F.N. | |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: konya
| geçmiş olsun syn Boğazkaya...bu anlattığınız karabasan sanırım...büyüklerimiz bize hep çok tokken uyumamayı ve dizleri hafif bükerek sağa dönük(sünnetteki gibi) yatmamızı öğütlerlerdi...ben faydasını gördüm... __________________
hem o sırlarım ben,hem o sırları saklayanım... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|