"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
İnsan mı?? acaba.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Izmir
| __________________
''Aklımdan geçenleri kalbimde demlemişim.'' |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Evet insan çünkü insandan başka hiç bir yaratık bu kadar adileşemez. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Izmir
| Haberi sabah gazete de okudum ve iğrendim sanırım iyi gitmeyen bir çok şey var... Saygılarımla,, __________________
''Aklımdan geçenleri kalbimde demlemişim.'' |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| Dün aksam haberlerde dinledim,hic aklimdan cikmadi.Yok yok insan degil bu.. |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Alıntı:
| |
|
| #6 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Başka birşey. Burada oturduğum yerden sesli olarak obabanın ne olduğunu söylüyorum. Hayal gücünüz ne kadar genişse işte o doğrultuda birşey bu...sözde adam. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| İnsan aklını zorlayan olaylardan biri Olur olur da bu kadarı da nasıl olur!dedirten cinsten |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Ben annenin de bu isin icinde oldugu kanisindayim. Bir sapik adamin eviin bodrumu deniyor, adeta bir daire gibi dösenmis, aynali banyolu yatak odali fayans döseli, buz dolabi vs... 18 yasinda oraya yerlestirilmis 42 yasinda kadin ve 19 yasinda olmak üzere üc cocuk evin bodrumu dedikleri dairede 24 yil yasasin. Mantik aliyor mu? Kesinlikle... Torunlara baksin diye anneyi bu ise karistirmadi kari koca, adam suca razi oldu. Simdi o kadinin yerine kendinizi koyalim. 24 yil boyunca, bu insanlara esimiz yiyecek tasisin, büyütsün, onlar yiyip icecek, yikanacak, camasirlari yikanacak, elektirik su vs, her sey kullanilacak, dogum sancilari, kanamalar, ve biz evin altinda 24 yil boyunca inmeyecegiz ve orada ne dönüp bittigini de bilemeyecegiz. Bir aile 24 yil boyunca sizden habersiz evinizin altinda yasayacak, mümkün degil... külahima.... yo yo yo, kimse beni buna inandiramaz evin asil kadini bu iste bas rolde..... Hic bir kadin 24 yil boyunca evinin bodrumlarini tanimadan yasayamaz, kaldi ki oraya yapilan daireyi?? Bu isin icinde bit yenigi degil, aci bir aile faciasi var. Kiz belki de evin annesinin gayri mesru cocugu idi, kari-koca olayi gizlemek icin böyle bir vahsete giristiler. Her sey olabilir. hc bir haber ilk yansitildigi kadar masum degildir. __________________
Sevda deyince, insanlarin ödlerinin patladigi bir cagda yasiyoruz.... gezer Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-04-08 16:55 . |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
İnsan tabii bunlar, şüpheniz mi var? Ama sadece görüntüde... ![]() ![]() __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
| #10 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Hic bir kadin 24 yil boyunca evinin bodrumlarini tanimadan yasayamaz, kaldi ki oraya yapilan daireyi?? Katılıyorum. Kadınlar evin her köşesini kırığını döküğünü çatlağını patlağını herşeyi o kadar iyi gözlemlerki yıllarca eşlerinin kafasının etini yiyip sürekli yenilnemesi tamir edilmesi değiştirilmesi gereken şeyler bulurlar ve "EV"in asıl sahipleri kadınlardır. Bir kadın evin bodrumunu hiç mi kullanmaz. Hiç mi kullanmadığı eşya çıkmaz üstelik atmaya kıyamadığı. Katılıyorum sevgili gezer...Bu işin içinde bir cinlik var! |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|