"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| İsrail yedi Filistinliyi daha katletti / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| İsrail ordusunun Gazze'nin kuzeyine düzenlediği füze saldırısında aralarında bir anne ile dört çocuğunun da bulunduğu yedi Filistinli öldü. İsrail askerleri, sabah saatlerinde Gazze Şeridi'ne girmiş ve sınırın hemen yakınlarındaki Beyt Hanun'a ilerlemişti. Görgü tanıkları, bu operasyon sırasında aile kahvaltı etmekteyken evlerinin isabet aldığını belirtti. Anne ve yaşları bir ila altı olan dört çocuğun bu saldırıda öldüğü, ayrıca bazıları ağır olmak üzere yaralananlar da bulunduğu ifade edildi. Diğer olaylarda ise bir İslami Cihad militanı ile bir çiftçi hayatını kaybetti. İsrail askerleri ile Filistinli militanlar arasında Pazar günü Beyt Lahiya yakınlarında çıkan çatışmalarda da 14 yaşında bir genç kız hayatını kaybetmiş, sekiz kişi de yaralanmıştı. Cuma günü Hamas Gazze'de altı aylık bir "sükünet dönemi" teklifinde bulunmuş, daha sonra bunun Batı Şeria'ya da genişletilebileceğini belirtmişti. İsrail bu teklifi geri çevirmiş, bunun Hamas'ın yeniden silahlanmak ve örgütlenmek için başvurduğu bir yanıltmaca olduğunu ileri sürmüştü. Gazze Şeridi'nde son beş ay zarfında 400'den fazla Filistinli hayatını kaybetmiş bulunuyor. http://www.sendika.org/yazi.php?yazi_no=16713 İsrail artık çocuklarıda açık açık öldürmekten çekinmemektedir. İsrail saldırılarında 1 anne ile 4 çocuğu yaşamını yitirmiştir. Buna rağmen Filistinli emekçilerin İsrail siyonizmine ve emperyalizme karşı şanlı mücadelesi senelerdir sürmektedir. Kahrolsun İsrail emperyalizmi! Yaşasın Filistinli ve İsrailli emekçilerin kardeşliği! __________________
Yok! |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Teröristtir..Ne kadar kadın ve çocuk öldürebilirse onun için kardır. Filistinliler gece gündüz barış mesajı versin ne değişir.. İsrailli teröristlerin gözünü kan bürümüş bir kere. Filistinlilere bu kadar acılar yaşatmış, her Filistinli aileden neredeyse bir iki çocuk katletmiş İsrail terör örgütü ne yapsın!. zavallıcık şimdi ne kadar Filistinli kadın ve çocuk azaltabilirsem benim için kar olacaktır hesabında.. Döktüğün kanlar içerisinde boğulma vaktin yakındır ey teröristin babası, ey vahşiliği ve soykırımlarıyla Müslüman coğrafyasına musallat olmuş ve derhal atılması gereken iğrenç mikrop..! |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Bu israil yönetimi ile aynı şekilde adlandırılmaktan, İNSAN olarak sınıflandırılmaktan utanıyorum. Ya onlar insan değil ya da ben! onlarla aynı grupda olmak istemiyorum. __________________
De Korkma Müslümanım, Göğsün İmanla Dolsun, İRTİCA İslam İse Başımın Tacı Olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun! |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: dünyada bir yerdeyim
| Alıntı:
size katılmakla beraber; bu kategoriye arapları da ekliyorum..bu vahşete yıllardır gözyuman o aciz, zavallı arapları.. __________________
...beni yağmalayan sen misin, gece yazması mahmuz uykularımda...yağmur gibi gezinen misin, hesapsızlığımın yorgunluksuz çocuk avlularında... | |
|
| #5 | ||
| Alıntı:
Çünkü zulme karşı durmak sadece arapların değil tüm İNSANların görevidir. Bu sebeple; Ben sadece arapları değil, bu katliamlara, bu vahşetlere göz yuman, ses çıkarmayan, en azından tepki vermeyen, yüreği sızlamayan tüm adı insan olan varlıkları da dahil ediyorum. ![]() ![]() ![]() Bu fotoğrafları, bu zulmü, bu vahşeti kendisini İNSAN olarak nitelendiren herkese ithaf ediyorum.... Ve zalim İNSANlıkla zerre kadar alakası olmayan İsrail denen zalimleri, teröristleri lanetlemeye davet ediyorum. __________________
De Korkma Müslümanım, Göğsün İmanla Dolsun, İRTİCA İslam İse Başımın Tacı Olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun! redyellow Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-04-08 15:45 . | |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: dünyada bir yerdeyim
| ![]() dünyanın utanması gereken resimler...gerçekler ve daha nicesi..sayın redyellow size yürekten katılıyorum.. __________________
...beni yağmalayan sen misin, gece yazması mahmuz uykularımda...yağmur gibi gezinen misin, hesapsızlığımın yorgunluksuz çocuk avlularında... |
|
| #7 | |
| Sayın fenerbahçeli arkadaşımı da bu konuya duyarlılığı için, konuyu açtığı için tebrik ediyorum. KAHROLSUN TÜM ZALİMLER! __________________
De Korkma Müslümanım, Göğsün İmanla Dolsun, İRTİCA İslam İse Başımın Tacı Olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun! |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
Fotograftaki adamin bakislarini, yüzündeki aci alayli mimigi okuyabiliyor musnuz? elindeki kurbanim kime sunuyor.???? Al diyor al!! bunu da aldin! Son torunumu da al!..... Ben cok iyi anliyorum o bakislarla ne demek istedigini, acik isyani. son derece net ve yalin.. Fazla yorum yok..... | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: konya
| bu nasıl bir vicdan? kalpleri var mı bunların? akılları nerde? insan mı bunlar...lanet olsun böylelerine __________________
hem o sırlarım ben,hem o sırları saklayanım... |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
Vicdan... Kalp.... Akıl... ve İsrail yönetimi. Birbirlerinden ne kadar uzak şeyler bunlar. __________________
De Korkma Müslümanım, Göğsün İmanla Dolsun, İRTİCA İslam İse Başımın Tacı Olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun! | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|