"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Vaziyet böyle kurtarılır Görüntünün sonundaki, sarıklı beyefendiye dikkat... __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| Amca son bir hamleyle davranmış ama saniselik zaman kaybıyla yakalanmış.Ama gerçekten tebrik etmek lazım durağan halden o derecede ağlamaya geçebilmek çok az kişinin harcı olsa gerek. |
| #3 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Ülkemizde, inançları kullanmak ve sömürmek amacıyla(zaten varoluş amaçlarından biri de bunlar) ağlayanları çok görüyoruz, sadece bu kadar aleni değiller ve tabi genellikle "yakalanmıyorlar". __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Hakikaten bombaymis :61 Duygular sel olmus akmis...Iste bunlari görünce ativeriyoruz herkese camuru..Gözden irak mübaregin vaazlarini görünce dayanamiyorum ben bile hickiriklara boguluyorum.. :-) :-) |
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: Konya
| Alıntı:
Çamur atmak değil gerçek sayın çek __________________
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE ERNESTO CHE GUAVERA | |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Apr 2006
| Gülmekten öldüm ya:D:D |
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Ankara' da Hacı Bayramda da böyle biri vardı.Hoca konuştukça o da zaman zaman Allah diye naralar atardı.Kim diye dikkatle baktım ve takibe aldım.Namazdan çıktıktan sonra,adam güle oynaya sohbet ediyor,arkadaşlarıyla şakalaşıyordu. Gerçi camiye ve namaza giden bir adam değilim.Bir tanıdığın cenazesine dostlarla beraber gidince, onlara uymak ve yalnız bırakmamak için girmiştik.Hani bir laf vardır " Dost hatırı için çiğ tavuk bile yenilir " diye,hem öleni son yolculuğuna uğrladık hemde çiğ tavuk yedik.Tabii bu bana göre ve benim düşüncem.İnananlar alınmasın. |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Kamera çok iyi yakalamış.Amca oyunculuk olarak çok iyi iş çıkartmış. __________________
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! |
| #9 | |||
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Alıntı:
Alıntı:
| #10 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Sayın İbra Alıntı:
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|