"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Bu gün son gün bakalım neler olucak çin de tedbir almış http://www.sabah.com.tr/2006/05/03/dun102.html |
| #2 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Sn.göktürk merak etmeyin bir şey olmayacak. Meteor, göktaşı, yıldızlar, kometler...bunlarla ilgili en doğru haber astronomi ile ilgilenen birimlerdir. Ya da bu konuyla ilgilenen bilim adamlarıdır. Böyle bir haber doğru olabilseydi, siz de evinizdeki teleskoptan bu kometi gözleyebilirdiniz. |
| #3 | |
| 2004 de dünyayı sıyırarak geçen kuyruklu yıldızı nasa amerika başkanından saklamıştı, bir senede dünyaya düşen göktaşlarının günlük ortalaması 500 kilo bunu biliyorsunuzdur. |
| #4 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Eric julien adlı bir Fransız kendi özel sitesinde uydurma bir haber yaratarak 73P Scwassmann-Wachmann isimli göktaşının parçalandıktan sonra parçalarından birinin 25 Mayıs tarihlerinde Dünyaya çarpacağını belirtmiş. Atlas Okyanusu'na düşeceğini iddia ettiği parça, dev dalgalar (tsunami) yaratacakmış...İnternette yayınlanan bu haber daha sonra yayılıyor ve bazı ülkelerin yayın organlarında "felaket haberi" olarak da yayınlanıyor. Haber internet kanalıyla öyle bir yayılıyor ki Nasa kendi web sitesinde ( www.nasa.gov/mission_pages/hubble/comet_73P.html) açıklama yapmak zorunda kalıyor. Burada yayınlanan habere göre göktaşının 40 küçük parçaya ayrıldığını, 12-28 Mayıs tarihleri arasında dünyadan yaklaşık 10 milyon km. uzağından geçeceğini ( dünya ay arası yaklaşık 384bin km.dir.) dünya için bir tehlikenin söz konusu olmadığını belirtiyor. |
| #5 | |
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| adam butun dunyayla dalga gecmıs yada kendı basına dunyanın dalga konusu olmus.. bende acıklıyorum 26 ağustosta ole bır göktası dusecek ki off..:p Amerika'nın yarısını alacak goturecek,zavallı kalacak amerika.. Küba yardım edecek sonra..(ben abarttım dustukten sonra olacaklarıda acıklamıs bulundum:61 :61 ) __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| 25 mayıs küçük kıyamet senaryosu idi.İnsanlık tarihi boyunca yazılan kıyamet senaryoları belkide binlerce kere beklenir hale geldi.Bu senaryo beklentilerini yazıp köşe dönen tarikat liderleri bile çıktı. Bundan sonra da çıkacak ve bir sürü senaryo yazılacaktır.Bilim kurgucularla,medyum ve kahin olmak isteyen o kadar çok insan varki.Bunlar oldukça bu senaryoların takipçisi olacak pek çok insanda olacaktır.:-) Türesin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 26-05-06 22:01 . |
| #7 | |
| Neyse tarikat peşinden gidicek kadar deyilsek bile insan tırsıyor çocuklarına dikkat edin vs. ler, haber ajanslarıda güvenirliyini kaybetti zaten insan pisikolojisinle oynanıyor neymiş özgürlük varmış, dünya yaşam sistemi arızalı model tipi. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|