"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
3 Mayıs: Televizyonsuz 24 saat/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Televizyonsuz 24 saat 3 Mayıs ilan edilen "Shutdown Day" gününde tüm dünyadan katılımcılar TV ve bilgisayarını kapatacak. ![]() Kanadalı bir grubun kurduğu ilginç organizasyon, dünya çapında tüm elektronik cihaz kullanıcılarını, sadece bir gün için tüm cihazları kapatmaya çağırıyor. "Shutdown Day", yani "Kapatma Günü" olarak adlandırılan ve hiçbir şekilde kar amacı gütmeyen bu organizasyon, 3 Mayıs 2008 tarihini "Shutdown Day" olarak ilan etmiş ve herkesi bilgisayarlarını, televizyonlarını veya diğer elektronik cihazlarını 24 saat için kapatmaya davet ediyor. http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2008/04/30 Gayet güzel bir fikir... Bir günlüğüne de olsa haydi TV'leri (yapabiliyorsak diğerlerini de) kapatmaya! __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
| #2 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Büyük markaları rahatsız edecek bir durum. Ama zararın neresinden dönülürse kardır. Biryerlerden başlamak lazım. İş işten geçti deyip bu tip hareketlenmeleri küçümsememek lazım. Güzel bir fikir ama ben zaten en az 5 yıldır tv kültürümü bitirdim. Diğer cihazlar içinde bu mümkün. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| İlginç doğrusu... Sevgili redyellow; Buna pek riayet edilemez gibi geliyor bana... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2008
| Tv'ler kapatılır. Bilgisayar da öyle. Ama karanlıkta nasıl oturacağız? __________________
Emperyalistlerin bağrına çökeceğiz! Yıkılacak bu kirli, bu hain düzen. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Hastaneler, resmi kurumlar ne olacak? __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| Ben kapatmam. Kanadalılar önce fok vahşetınden vazgecsınler. Ayrıca amaç ne anlamıyorum ? Teknolojısız hayatın nasıl oldugunu neden merak eder kı ınsan ? İş duracak,hatta hayat duracak. İşyerınde bilgisayarımı kapatmam demek, zarar demek. Ki birçok özel sektör Cumartesi gunlerıde calısıyor. Bu saçmalık,başka birşey değil.. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| Ben zaten tv seyretmiyorum,ama bilgisayarimi kapatmam, kapatamam bunu istemesinler benden kanadali arkadaslar kusura bakmasinlar.Onlar istiyo diye kendimi niye cezalandirayim. |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Sebebini neden açıklamadan böyle bir uygulama yolunu seçdikleri neler olabilir acaba. Örek verecek olursak,elektironik sinyaller kirliliğinden,bir günde olsa dünya kurtulsun diyemi yapıyorlar diye düşünüyorum. Engin ol Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-05-08 23:47 .Sebep: Harf düzeltildi. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2008
| Shut Down Day'in bilgisayar ayağına katılacağım. Bakalım 24 saat internetsiz ne yapacağım. Son bir iki yılda evdeysem muhakak hergün internete girdim ve ciddi bir bağımlıyım. Kendimi test etmem için iyi bir fırsat, ya da bahane diyeyim. ![]() |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Hepsine katılmak zorunda degiliz ki.... bir tugla da sen koy misali yapabilecegimizi yapalım... bu kimimiz icin tv olabilir, digeri icin bilgisayar olur. digerine mp3 calar..... Hadi kolay gelsin. __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|