| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Yardım Başvurusu/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Bilimsel kavramlar-Mantık, Matematik, Hukuk |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| İyi akşamlar sevgili arkadaşlar; "Kompleks Değerli İntegraller ve Uygulamaları" başlıklı konuda, elinde bulunan kaynağını paylaşarak yardımcı olmak isteyen arkadaşlarım; Lütfen, acil olarak Özel Mesajdan bana ulaşınız. Şimdiden sevgi ve saygılarımla teşekkürler. Not: Özel Mesajdan ulaşamayanlar için; E-Mail: z.founction@hotmail.com Zeta Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 01-05-08 22:38 . |
|
| #2 | |
| Aranızda Kompleks Analiz'den anlayan ya da kaynağı olan yok mu? __________________
Ben Ben-im |
|
| #3 | |
| Özellikle Kompleks değerli Gamma Fonksiyon İntegralleri.... __________________
Ben Ben-im |
|
| #4 | |
| Bilgilendirme: s=a+i.b, x=u+i.v, i^2=(-1), a, b, u ve v Reel Sayılar; Zeta (s)= [1/(1^s)]+[1/(2^s)]+[1/(3^s)]+[1/(4^s)]+... Gamma (s)=integral{[(e^(-x)).(x^(s-1))][başlangıç değer=0, son değer=sonsuz]}'ye Gamma Fonksiyon İntegralleri denmekte. __________________
Ben Ben-im Zeta Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 05-05-08 22:48 . |
|
| #5 | |
| Bilgilendirme: #4 . mesajdaki bağımsız değişken ve integrali alınan değişken "x"dir. __________________
Ben Ben-im |
|
| #6 | |
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Sayın Zeta.. Forumumuzda aktif bir matematikçi yada kompleks analiz düzeyinde matematikle ilgilenen bir amatör matematikçi her halde yok.. Sanırım birkaç matematik öğretmeni adayı var ki biri de benim.. Ama gelin görün ki bende matematiğin pür kısmı hariç, herşeyinden az-çok anlarım.. Bu konularda size önereceğim kaynak var ve yine isterseniz araştırabilirimde.. Yüksek matematik-Analiz kitapları sanırım size yardımcı olacaktır. Size yayın evinin adını da verebilirim, bu sene bir kaç tanesine tonlarca para verip sahip olma şansını elde ettim, ama şu anda yanımda değiller.. Eğer ne için istediğinizden bahseder ve araştırmanız hakkında daha detaylı bilgi sunarsanız belki birlikte bir şeyler yapabiliriz.. Yardımcı olmak isterim. Kolay gelsin.. __________________
Korkma ve Kaçma Öfke ve Dövüşme Şaşırtmaca Donup Kalma |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
Durum kısaca şu; Zeta fonksiyonunun çözüm kümesinin araştırırken karşıma Karmaşık değerli integraller çıktı. -Bildiğim kadarıyla- Bu integrallerin 1'den büyük değerler için hala çözüm değerleri tespit edilmiş değil. __________________
Ben Ben-im | |
|
| #8 | |
| Ayrıca burada bir vurgulamada bulunmak isterim. O da şudur; Burada, aranan ve istenenler, hem tanım kümesi ve karşılıkları olan değer kümeleridir. "Hangi foksiyon için?" sorulursa, Zeta Fonksiyonu. Tabii, bunu elde etmek içinde, Gamma Fonksiyon İntegralleri'nin hem tanım hem de değer kümelerini tespit edilmesi gerekmektedir. Teşekkürler. __________________
Ben Ben-im |
|
| #9 | |
| Teşekkür ederim, istenenlere ulaşılmıştır. __________________
Ben Ben-im |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|