| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Evlenemiyorum - yas 31/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: AB
| Hollanda'da yasiyorum 31 yasindayim. Meslegim olmadigi icin evlenemiyorum. Sosyal fobi hayatimi mahvetti. Burada Ingilizce ogretmenligi bolumunde okuyordum fakat universiteyi birakmak zorunda kalmistim (bir kac yil once). Kisilik yapima en uygunsuz mesleklerden birini secmistim. Yabanci dil ogrenmeyi cok seviyorum (basarili oldugum ender alanlardan). Evlenebilecegim kizla bu sebeplerden dolayi evlenemiyorum. Kendisiyle cocukluktan beri tanisiyoruz sayilir. Benimle evlenmek istedigini biliyorum fakat benim durumumu tam olarak bilmiyor. Sosyal fobi yuzunden hic kiz arkadasim da olmadi bugune kadar. Shiraz Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 01-05-08 04:35 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: AB
| Simdi hangi meslekler benim gibi ice donuk kisilik yapisina sahip olan insanlar icin uygun bunlari arastiriyorum. Universite olmasa da egitim almak istiyorum, fakat yas ilerleyecek ve bu cok hoslandigim kizla evlenemeyecegim. Zaten baska birini de asla bulamam. Hayatimin en buyuk ikilemiyle karsi karsiyayim. Olmek istiyorum ![]() Shiraz Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 01-05-08 04:32 . |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Sayın Shiraz; Her sorunu kendiniz çözmek gibi bir çaba içerisinde olmanız ilginç doğrusu, burada forum düzeyinde size benim gibi önerilerde bulunacak arkadaşlarımda çıkacaktır elbette ki, ancak sağlıklı olanı bu konuda profesyonel yardım almanız ve bir psikiyatrist yada bir psikoloğa gitmenizdir, kanımca... Saygılarımla... __________________
tek gerçek ben'im. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| Bilgisayarı tercih edin meslek olarak yazın ortasın da Süt beyazı gezebilirsiniz bu sayede durumunuz aslında bir çok kişinin yaşadığı şeyler ama siz fazlasıyla kafaya takıyorsunuz gibime geldi veya siz daha fazla itiraf edebilecek cesarete sahipsiniz. Bence bu konuyu kız arkadaşınızla konuşsanız en iyisini yaparsınız __________________
Ağlayalım beraber ne güzelmiş mutluluktan ağlamak |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| Sosyal fobi de neyin nesi ki ? Kız arkadaşınızla konuşun bence de.. Ya ben ne yapayım ![]() |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Sizin durumunuz daha mı vahim? __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| Sayin shiraz, Insana kendinden baska kimse yardim edemez,ama siz bence psikologada gitmelisiniz. Kiz arkadasiniza acilirsaniz size faydasi olurmu bilemem. Ama evlenmeyi düsünüyorsaniz,öncelikle sosyalfobi'den kurtulmaniz lazim. Bir baba ve bir es olmak istiyorsaniz,bunu yapmalisiniz..... ,,saygilar,, |
| #8 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Evlenipte ne yapacaksınız çokmu gerekli! __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
| #9 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
Boğaz köprüsü bu hafta iyi olacakmış havada ısınıyor bak.![]() __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! | |
| #10 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|