"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Arapça bilmeyen bir Müslüman neden Kuran okur ? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - İslamiyet, Hristiyanlık ve Yahudilik |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| Sevap olduğunu iddia ederek anlamını bilmediği kelimeleri neden okur kişi? |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Cennete bu sekilde gidecegine inandirildigi icin olabilir. Ya da birileri icindekilerinin anlasilmasini istemedigi icin olabilir. __________________
Islam'a bak, hizaya gel! Hurilerle yatacagima, zabanilerle yatarim! |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ixion civarı
| Arapça okur çünkü belli makamlarla okur ki insanı daha kolay psikolojikmen kandırabilsin diye... Ben küçükken çok dikkat etmiştim cehennemden falan bahsederken dikkatli dinleyin,sesi nasıl ızdıraplı ve korkutucudur... __________________
http://img374.imageshack.us/img374/2365/hungry20child1gs7.gif Bu resme iyi bakın,Bu resmi size kapitalizm ulaştırdı! |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| inanin sayin kajmeran bunu bende anlamis degilim,anlamini bilmedigi kelimeleri ustalikla okuyan okadar insan taniyorum ki....Egitim burdan geliyor iste,kuran kurslarinda bir de söyle iyi arapca bilen ögretmenler olsada,oraya gönderilen cocuklar ne ezberliyolar anlasalar.Ben kuran kurslarini vakit kaybi olarak görüyorum madem ögreticek birseyleriniz var,tam anlamiyla bir egitim verin,yada hic vermeyin. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| Bir de hafızlık vardır değil mi ? Tıpkı bir zulüm gibi Kuran'ın arapçasını ezberlerler,ezberletirler.. Küçük çocuklar vardı,bilirim.. Tam bir zulüm.. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Dinler bilinen alanın dışında kalan sınırlı alanda yaşam bulur...Bilinemezlik ne kadar güçlü ise din o kadar güçlüdür...Ahzab50 i Türkçe okuyun bakalım mistizm yerini direkt olarak aldatılmışlığa kerizliğe bırakır... __________________
Dürüstlük hastalıktır... |
|
| |
| #7 | |
| Hatta zahmet edip bir iki bölüm daha okuyabilirler. Mesela Ahzab 51 - 52 ... Ama bazi insanlar vardir, onlar okusalarda anlamazlar. Amac artik anlamak degildir, yegane amac cennete gitmek. __________________
|
| #8 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Oct 2006
| Bizler de ilkokul sıralarında anlamını bilmeden "Türküm,doğruyum"derdik. |
|
| #9 | |
| Insan zamanla anliyor bu sözlerin ne derece gercek disi oldugunu. __________________
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Sayın özedönüş Atatürkün ne yapmaya çalıştığını anlamışa benziyorsunuz...Dinin yarattığı inanç kafesine karşı milli söylem paradigması...Sizi, sizin yöntemlerinizle vuran birileri var galiba...Taktir etmk gerek... __________________
Dürüstlük hastalıktır... |
|
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|