"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Hoşgeldin Bebek - Hürriyet Reklamı/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2008
| Hürriyet gazetesinin insan hakları 60. yıl şerefine hazırladığı video: Hoşgeldin bebek! Başındasın herşeyin. Bebeksin işte! Dünya'nın bütün bebekleri aynı şekilde doyar. Tadını çıkar. Belki Muhammed olur adın. Belki Musa. Belki İsa. Boyun 2 metre olabilir. Belkide esmer olursun. Belki kısa. O zaman bebek demez kimse sana. Başını aç derler ya da kapa! Sen çalış! Sen doğur! Sen savaş! Sen sus! İstedikleri gibi olmassan öldürebilirler seni! Töreler daha değerliymiş gibi hayattan! Herkes eşittir! Ama göreceksin, bazıları daha eşittir hayatta! Şaşırma, burası tuhaf bir dünya! Gülümse yinede. Büyüdüğünde eşit yaşaman için çalışan insanlar var burada! Gülümse bebek. Gün gelecek, herkes sana sadece İNSAN diyecek. http://www.youtube.com/watch?v=0LQIR9HMGgc __________________
Ölenler savaşarak öldüler. Güneşe gömüldüler. Vaktimiz yok onların matemini tutmaya akın var akın güneşe akın! Güneşi zapteceğiz! Güneşin zaptı yakın! batuhan95 Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 04-05-08 11:35 .Sebep: hata |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: konya
| çok beğendim gerçekten...ağzım açık hayranlıkla izliyordum ki sonunda Hürriyet yazısını görünce sizi gidi takiyeciler sizi demekten kendimi alamadım....Hürriyete rağmen reklam güzel olmuş __________________
Sen bir devsin,yükü ağırdır devin! Kalk ayağa,dimdik doğrul ve sevin! |
| #3 | |||
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Alıntı:
Alıntı:
Eşitlikten kasıt ne ? Ben mi eşitliği yanlış biliyorum ? Ciddiyim, yanlış biliyorsam söyleyiniz... | ||
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Açılmıyor, youtube... Kapalı... ![]() __________________
tek gerçek ben'im. | |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2008
| maalesef,öyle. Hürriyet'in yapmasına şaşırdım ama önemsemiyorum genel olrak süper bir reklam. __________________
Ölenler savaşarak öldüler. Güneşe gömüldüler. Vaktimiz yok onların matemini tutmaya akın var akın güneşe akın! Güneşi zapteceğiz! Güneşin zaptı yakın! |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|