Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Yuh be kardeşim ! / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski04-05-08, 13:25  #1
uye

Giriş Tarihi: Feb 2008
Yuh be kardeşim !

Alıntı:

Yuh be kardeşim!

Hollywood yıldızı Türkiye’de.

Scarlet...
Bütün gazeteler yazıyor:

"Emmy ödüllü yönetmen David Nutter’ın çektiği Scarlet dizisinin başrol oyuncusu Natassia Malthe, İstanbul’a geldi... Robbie Williams’ı terk eden kız olarak tanınan Natassia, ünlü dizinin prömiyerinin yapılacağı Suada’daki görkemli geceye katılacak."

Televiyonda da görmüşsünüzdür.

Haberlerde verdiler.

En son Beyaz’ın programına çıktı.

Bütün medya peşinde...

*

Cümleten tebrik ederim.

*

Ve, şimdi sıkı durun...

Böyle bir dizi yok!

*

Evet, yok!

Alıntı : http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...57&hid=8853555
Cuma günü , tüm yorgun halime rağmen hem son kasetini çıkarmış olan Edip AKBAYRAM beyefendiyi hem de uzun zamandır ekranlarda göremediğim İzel 'i izlemek adına Beyaz SHOW 'a odaklandım fakat programdaki yabancı uyruklu bayanın orada bulunma sebebine bir anlam getiremedim. Bir süre sonra yorgunluğum bütün bedenimi esir aldı ve zaten gerisini doğaldır ki hatırlamıyorum.

Bugün öğreniyoruz ki , o gün Beyazıt Öztürk 'ün programında bize ünlü bir dizinin oyuncusu olarak kanıksatılmaya çalışılan şahıs ve dizisi aslında bir hayal ürünü (yada reklam ürünü) .

Türk insanının bu kadar kolay kandırılabileceğini LG firması bile sezinlemişse ne diye Erdoğanlara , Unakıtanlara , Şahinlere , kuşlara , tilkilere , kargalara isyan ediyoruz ki ?

Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) >>

NoPasaran Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 04-05-08 14:34 .Sebep: Uygunsuz Uslüp
uye is offline  
Eski04-05-08, 13:28  #2
noperva

noperva'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2007

kendi adınıza yaptığınız özeleştiriyi saygıyla karşılıyoum
Eski04-05-08, 13:30  #3
Hasan Rua

Hasan Rua'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2007

Vay be. Demek ki '' Hollywood'ta çok önemli bi yıldızım' desem 25 yıl kimse anlamayacak. Aptalmışız, onu anladım.
Hasan Rua is offline  
Eski04-05-08, 13:38  #4
mağripli

mağripli'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2008

ya aslında trajı komik ama altında yatan olay şudur bence bu konunun. Gerek erkeklerin gerekse bayanların türkiyede karşı cinse duydukları sınırsız tapınma bu hallere sokuyor bizi.

Bakınız bir aralar acun ılıcalının programında latin amerikada ki ülkeelrde ki, görüntüleri hatırlayın. Türkiyede eminim ki herkes o bayanların ünlü yada tek yaratıldıklarını sanıyorlardı. Ama o insanlar kendi ekonomik şartları içinde sanal olarak güzelleştikten sonra bizlere tanrı veya tanrıça gibi gözüküüyorlardı.

Yani bizler, toplum olarak bu koşulları yenemedikçe aklımızda ve yaşamda bir adım atamayız, ve sokakatan tutulup getirilen her hangi bir amerikalıyı bize yıldız diye yidirtiller, karşıdan.

dostça

R.Y.
mağripli is offline  
Eski04-05-08, 14:27  #5
sefilhippi

sefilhippi'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2008
Ülke / Şehir: Anarquismo

Kanal D'yi actigimda karsima bu hanimefendi cikmisti, hanimefendi'nin ismi Natassia Malthe'dir ve gercektende Scarlet isimli dizinin bas aktrislerinden birisidir.

Ayni hanimefendiden bahsettigimize gore? Ayrica sayin Noperva'ya katiliyorum.

Alıntı:
kendi adınıza yaptığınız özeleştiriyi saygıyla karşılıyoum
Belki sayin Noperva beyefendi durumun farkina olmayabilir, ancak oltaya takilacak kadarda sig oldugunu zannetmiyorum.

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı