| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Fok Penguene tecavüze yeltenmiş/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Ben sadece yazılanları alıntılıyorum. Haberin doğru olup olmadığı alıntı kaynağını bağlar. Alıntı:
![]() __________________
Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız, Demokratik Türkiye ! Gılgamış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 04-05-08 17:07 . | |
| #2 | |
Moderator ![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...
| Bu memlekette Ayılarda Eşekklere tecevaüz ediyor, bunu kim inceleyecek ???__________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| 45 dakika boyunca yeltenmesi de ilginç Türkiyede biraz eğitim alması gerekir ama bence masum bir sebebi var oda soy tükenmesine karşı bir tepki olmalı ![]() __________________
Ağlayalım beraber ne güzelmiş mutluluktan ağlamak |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Foklara da güvenilmez artık. Batı'nın ilmini değil ahlaksızlığını alan bir biz değiliz demek ki ![]() __________________
En "adil", "saf", en ince ve en uygarı olsa bile, Marksizm milliyetçilikle bağdaşamaz. Onun yerine, Marksizm, enternasyonalizmi ileri sürer... Lenin |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| İnsan tavuğa ediyor da, fok niye penguene edemesin. Ne güzel yeni bir cins doğar. Hem belki de o fokcağız, Kanada'da olanlardan etkilenmiştir,ne yaptığını bilmiyordur ![]() |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Anarquismo
| Insanlardan ogrenmislerdir. __________________
Gencler hayati seviyor, ama siz onlarin isyan etmelerine sebep oluyorsunuz. Lutfen sorumlu ebeveynler olun.. |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Selçuk Erdem'den bir kınama bekliyoruz ![]() __________________
İç bade, sev güzel var ise akl-ü şuurun, Dünya var imiş yok imiş ne umurun. Baudolino Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 04-05-08 20:06 . |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Vakit gazetesi bu skandali da yazmaz eminim... ![]() __________________
Sevda deyince, insanlarin ödlerinin patladigi bir cagda yasiyoruz.... |
|
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Hayvanlar aleminde, tecavüz... Türler arası, üstelik(?)... Fok; penguene... İlginç(?) Daha neler duyacağız, bakalım... __________________
tek gerçek ben'im. |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| Demekki dünya degismekte,insanlarin sasirtan cinsel ihtiyaclarina sasirmamak gerekiyor-bakin hayvanlarda sapitmis,. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|