"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Belgesel / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Izmir
| Bir belgesel çekmeniz isteniyor konuyu siz seçeceksiniz kimin yada kimlerin?.nerelerde çekim yapmak isterdiniz size bir çok imkanda sağlanıyor para konaklama gibi..biraz farklı olması gerekiyor ama standarların dışına çıkmanızı istiyorlar... Ne yapardınız neden yapardınız.. Saygılarımla,, __________________
''Aklımdan geçenleri kalbimde demlemişim.'' |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Bir dünya belgeseli, hiç fena olmazdı doğrusu... Tüm dünyayı gezerek; farklı coğrafyalarda ve farklı kültürlerde yapılan bir gezi... Sıra dışı anlatımı ve konuları ile tabii ki... __________________
tek gerçek ben'im. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| Ben kürter ve türkleri,iki halkin ortak yönlerini,yasamlarini,ortak hikayelerini,türkülerini ve sevdalarini konu olarak alirdim.Acayip güzel bir sey cikardi ortaya eminim... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|