"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
5 zayıfla liselerde sınıf geçilebilecek!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| 5 zayıfı olan liseli üst sınıfa geçebilecek Liselerde sınıf geçmeye yeni düzen getiriliyor. Mevcut yönetmeliğe göre iki dersten zayıfı olan üst sınıfa geçerken, yeni düzenlemede sınır 5 zayıfa çıkarılıyor... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), liselerde sınıf geçmeyi kolaylaştıracak yeni düzenleme için çalışma başlattı. Ortaöğretim Kurumları Sınıf Geçme Yönetmeliği’nde değişiklik yapan taslakta öne çıkan bazı düzenlemeler şöyle: SINIFTA KALMAK ZOR: Mevcut düzenlemeye göre öğrenciler, üç dersten başarısız olduklarında ortalama yükseltme sınavına girebiliyor. Yeni düzenlemede öğrenciler başarısız oldukları tüm derslerden ortalama yükseltme sınavına katılabilecek. Taslağa göre, öğrenci zayıf dersi olmasa bile başarısını artırmak için bu sınava katılabilecek. BORÇLA KOLAY SINIF GEÇME: Mevcut yönetmeliğe göre, en fazla iki dersten zayıfı bulunan öğrenciler bir üst sınıfa sorumlu olarak geçebiliyor ve zayıf derslerinin sınavına girmeye devam ediyor. Taslak yönetmelikte, iki ders barajı beşe çıkarıldı. Buna göre, beş zayıfı olan öğrenci bir üst sınıfa borçlu olarak devam edebilecek. Ancak üst sınıfa geçtiğinde zayıf derslerinin de sınavlarına girecek. http://www.memurlar.net/haber/108993/ Görünüse göre cok cocuk yapmayi tesvik eden sn. Erdogan, okullarda ki yigilmayi bu sekilde cözmeyi planlamakta. Artik yeni gelecek nesil ile gurur duyabiliriz. Hatta nacizane bir öneri daha sunayim kendilerine, belki ilgilerini ceker. Universitelerde dahi sinavlari kaldirsinlar, böylelikle herkeslerin bir universite diplomasi olur. Ne de olsa herseyden önemlidir o kagit parcalari. Sn. Erdogan'inda böyle bir kagit parcasi yok mu sanmaktasiniz... __________________
Turkiye'de yapilan katliamlar unutulmayacaktir... Eger tek bir insan absürd fikir sahibi olursa buna deli diyorlar, bircok insan absürd fikir sahibi olursa buna INANC diyorlar. Robert M. Pirsig |
|
| |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| bundan öncekilerin gunahı neydi __________________
Kimine Rusyada bedava Tatil..!!kimine Dinamit , kimine Fitil..!!! ÇATLI ya gelince Faşist bir Katil..!!! Uyan TÜRK Evladı Uyuma Uyan..!! Otuz Kupona Alınmadı bu VATAN..!!! |
|
| #3 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Tam 11 zayıf getirdiğim bir dönbem vardı benim hey gidi hey.. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| benimde 9 du size yetişememişim ![]() __________________
Kimine Rusyada bedava Tatil..!!kimine Dinamit , kimine Fitil..!!! ÇATLI ya gelince Faşist bir Katil..!!! Uyan TÜRK Evladı Uyuma Uyan..!! Otuz Kupona Alınmadı bu VATAN..!!! |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2008
| Ben de okul birincisi olarak devamsızlıktan kalmıştım.En salak olan benim sanırım ![]() Konuya gelince zaten 5 zayıfla geçilebiliyordu ![]() __________________
Taşınca Ne Siperler Kalır Ne de Dev Barikatlar! |
|
| #6 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Eğitim sistemininde içine etmeyi başardılar helal olsun bunlara! __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #7 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| |
|
| #8 | |
| |
|
| #9 | ||
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Alıntı:
Sağlık olsun :D | |
|
| #10 | |
| |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|