"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Youtube yine kapatıldı (05-05-2008)/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Bugün bir konuda bilgi almak amacı ile uğradığım dünyaca ünlü video paylaşım sitesi olan youtube 'un kapatıldığını görünce dumura uğramadım dersem yalan söylemiş olurum. Devletin hukuk sistemi içindeki görevliler bilişim konusunda çok mu yetersiz , yoksa yasakçı AKP 'nin meclisten geçirdiği bilişim suçları yasası çok mu muamma , anlaşılması güç veya yetersiz. __________________
<< Bir insanın gerçek zenginliği , onun bu dünyada yaptığı iyiliklerdir. Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) >> |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2008
| Sınır Tanımayan Gazeteciler yayınlayacağı gelecek raporda İran, Suudi Arabistan, Küba, Mısır, Vietnam, vs. yanına Türkiye'yi on dördüncü internet düşmanı olarak eklerse şaşırmamak lazım. |
|
| #3 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Bu sefer ki tamamen ciddi. -Bir sinek vızıldamış. EoS Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 05-05-08 18:53 . |
|
| #4 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
| Çocuk oyuncağına çevirdiler artık. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| www.vtunnel.com Girin bu siteye. Türkiye'de yasaklanan bütün sitelere girin. Youtube dahil. Kolay gelsin. __________________
Hamsi balık değildir. KemenCHE. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Türkiye için bu link de kitliymiş gibi bir uyarı var anladığım kadarıyla. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Aç- Kapa yalama oldu youtube, artık... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Alıntı:
Verdiğiniz siteyede ulaşılamıyor. ![]() __________________
Müslümanız,Yakınçağ bizim için Orta çağ oldu. Hıristiyanın engizisyonu İslamın yurdunda bu gün kuruldu... | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| Eklemeden 10 dakika önce o siteden giriyordum ya. Şaşırdım gerçekten. O zaman size başka site ve yöntem bildireyim. http://www.proxylord.com Bu siteden girebilirsiniz. Yada bu programı indirin; http://wikisend.com/download/142598/anti-ban%201.5.rar __________________
Hamsi balık değildir. KemenCHE. |
|
| #10 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Dec 2007
| Alışıldı artık.. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|