| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Sıvı sabunlar/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Sıvı sabunlar Dün bir sağlık personelinden duydum. Sıvı sabunların %90 ı zararlı diye. Ph değeri 5.5 in üzerinde vey altında kalan sabunlar cilt için zararlıymış. En sağlıklı sabun olarak bildiğimiz beyaz sabunu kullanmamızı önerdi. Siz ne dersiniz. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
|
| #2 | |
| Ben zaten beyaz sabun kullanıyorum. Favorim Hacışakir sabunları. Reklam gibi oldu ama... ![]() |
|
| #3 | |
| İnternet dedikodusudur değilmidir bilmiyorum ama öğrendiğimden beri hacı şakir kullanmıyorum. http://www.firaset.bz.tc/boykot.htm http://abdurrahmanhendek.sitemynet.c...endek/id10.htm __________________
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Ben de duymuştum bunu özellikle büyük alışveriş merkezlerinin falan tuvaletlerinde cilde zarar veren kalitesiz sıvı sabunların kullanıldığını. Ama zaman zaman kullanmak zorunda kalmıyor da değiliz açıkcası. |
|
| #5 | |
| Yeni duydum !.. Demek Hacı Şakir'in torunları yahudi yandaşı... Sanmıyorum. İnanmak istemiyorum. Yahudi yandaşı hacı torunları bana acı geliyor. ![]() |
|
| #6 | |
| Hacı Şakir gerçekten yaşamış bir kimsemi ki. Belki, Türk pazarına girmek uydurulmuş bir isimdir. __________________
|
| #7 | |
| Hayır... Hacı Şakir gerçek. |
|
| #8 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: May 2005
| arkadaşlar yazılan tüm markaların hepsi dünyaca ünlü bildiğimiz markalar nerdeyse başka marka kalmamış. mesela arabalara bakın, o zaman araba almamak lazım... Bence rasgele yazılmış... |
|
| #9 | |
| Volkan dediğinde haklısın biraz, bu markalar tahminimce tamamen İsrail malı değil de İsraile destek veren markalarda vardır içinde. Mantıklı düşününce de gayet normal geliyor aslında. ABD veya dünyanın başka yerinde nerede bir büyük iş, ticari veya politik, vs.. bir iş olsa, içinde muhakkak Yahudiler var. ABD de Yahudileri geçtik, Ermenilerin bile bizden büyük etkisi var. Pardon yanlış yazdım. Bizim küçükte olsa bir etkimiz var mı acaba. __________________
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
Ama küresellesme denen sey bu olmali. Bir alman uluscusu ABD mallarini almak istemiyorsa, isler karisacaktir. Bir alman, Mercedes otomobili de almamali. MErcedes CreyslerABD firmasi ile birlesti cünkü. __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|