Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Lagendik anca gidersin! / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Konu Araçları
Eski06-05-08, 00:24  #1
Mehmedim

Giriş Tarihi: Feb 2008
Lagendik anca gidersin!

Lagendik denilen AKP'nin bir numaralı yöneticisi CHP için ileri geri konuşmuş.
Neymiş efendim Avrupa sosyal demokratları CHP'den utanıyormuş.

Neden?

CHP, AKP gibi işbirlikçi bir parti olmadığı için tabiki.

Avrupa sosyal demokratları ne iş yapar peki? Bileniniz var mı?

Irak'da 1 milyon insan Amerikan bombaları ile katledilirken hiç buna karşı sesini yükselten bir Avrupalı sosyal demokrat parti gördünüz mü?

Sosyalist enternasyonalin uyduruk kınamaları ile biten sözümona toplantılar, cafcaflı demokrasi nutukları ve Irak'taki uyduruk seçimleri Irak'daki demokrasinin gelişmesi gibi gören ve bunu alkışlayanlar acaba demokrasi nedir, insan hakkı nedir bilirler mi?

Türkiye'nin en doğal hakkı olan terörle mücadelesini bile Türkiye'nin komşularına yönelik saldırganlığı gibi yorumlayanlar ama iş Amerika'nın Irak'ı işgaline ve yaptığı katliamlara gelince gıkını bile çıkarmayanlar acaba sosyal demokrat mıdır?

Kendi ülkelerinde katil pkk'ya her türlü desteği verenler (örgütlenme, tv, basın, finans vb) ve onu "asi" veya "gerilla" olarak tanımlayanlar acaba
demokrat oldukları için mi bunu yapıyorlar?

Bu adamların bütün herşeyi palavradır arkadaşlar.
Bunlar söz konusu olan AB'nin emperyalist dayatmaları olunca sosyalistliklerini falan unutup o emperyalist amaç uğruna yekvucut olurlar.

Emperayalist bir ülkenin sosyalisti önce kendi ülkesinin emperyalist amaçlarına karşı çıkarsa sosyalist olabilir.

Türkiye'yi bölmek için mücadele edeceksin ve Irak'ın işgaline uyduruk bildiriler ile sessiz kalarak onay vereceksin sonra kalkıp benim sosyal demokratlığımdan utanacaksın.

Asıl siz utanın ! Asıl utanması gereken Avrupalı sosyal demokratlardır.

AKP'ye gelince: Türkiye ne tarihinde ne geleceğinde böylesine işbirlikçi bir parti görmemiştir. Avrupayı, Amerikayı arkasına alarak kendi ülkesindeki ana muhalafet partisi ile, kendi ülkesinin yargı organlarına savaş açan bir parti dünyada yoktur ve en ilkel, en sefil ülkelerde bile görülmez.

Lagendik anca gidersin! Giderken işbirlikçilerini topla da git !
Eski06-05-08, 13:16  #2
KuaNtuM

KuaNtuM'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2008
Ülke / Şehir: konya

şu övünüp durduğunuz evrensel sosyalizmin tek mirasçısı CHPymişte haberimiz yokmuş...avrupa sosyal demokratları utanılacak durumdaymış..biz CHPile iftihar etmeliyiz değil mi? halkı paçavra gibi gördüğü için, demokratım deyip parti meclislerinde yaptıkları saltanat yönetimi için.en kral burujuvardan devşirme partilerini emekçi gösterebilecek kadar aymaz oldukları için.ikiyüzlülükleri için, koltuk sevdaları için....

elin adamı doğru söyleyince o da akpli oldu.nasılsa 1 mayısı adam gibi kutlayanlar, tüm demokratlar akpli o da olsun ne değişir.
Eski06-05-08, 17:24  #3
Mehmedim

Giriş Tarihi: Feb 2008

Beni CHp değil Türkiye'deki bir partiye yönelik aşağılık sözleri sarfeden batılının küstahlığı ilgilendiriyor. Chp ile ilgili ne söylerseniz söyleyin lakin bir batılının sömürge valisi gibi ana muhalefet partisine en aşağılık sözlerle saldırması sizi rahatsız etmiyorsa sizin milli duygularınız fana halde dumura uğramış demektir.

Bu tipik bir AKP'li tavrıdır. Batıyı al arkana onların üstünden ve onları yönlendirerek muhalfine saldır. Sizin bu saldırınız bizim gibi bağımsızlıkçılara gurur vermekte ve kendi duruşumuzu bir kere daha test etme imkanı sağlamakta.

Sağolun varolun.
Eski06-05-08, 18:02  #4
umbrasword

umbrasword'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2006

- Türkiyr siyaseti şu anki gergin ve sığ durumu CHP'ye borçlu. Ne demişse doğru demiş. Ne sosyal ne de demokrat olan bu parti tam bir krallık sistemiyle yönetiliyor ve ülkeyi aynı tekdüzeliğe çekmek istiyor. Onlar için bir slogan üretmem istense 'herkes aynı olsun' derdim.

umbrasword Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 06-05-08 18:05 .
umbrasword is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski06-05-08, 18:59  #5
KuaNtuM

KuaNtuM'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2008
Ülke / Şehir: konya

Alıntı:
Sayın Mehmedim şöyle demiş:

Mesajı Göster
Beni CHp değil Türkiye'deki bir partiye yönelik aşağılık sözleri sarfeden batılının küstahlığı ilgilendiriyor. Chp ile ilgili ne söylerseniz söyleyin lakin bir batılının sömürge valisi gibi ana muhalefet partisine en aşağılık sözlerle saldırması sizi rahatsız etmiyorsa sizin milli duygularınız fana halde dumura uğramış demektir.

Bu tipik bir AKP'li tavrıdır. Batıyı al arkana onların üstünden ve onları yönlendirerek muhalfine saldır. Sizin bu saldırınız bizim gibi bağımsızlıkçılara gurur vermekte ve kendi duruşumuzu bir kere daha test etme imkanı sağlamakta.

Sağolun varolun.

bir de milliyetçilikten söz ediyorsunuz..eğer bu tepkiniz milli duygularla verilmiş olsa idi yüklenmeniz gereken yer CHP olurdu..ele güne rezil ettiği için...ülkeyi komik duruma getirdiği için....adam doğru söylemiş ne denir ki...nasıl savunalım ucundan tutulacak tek bir yeri olsa da desekki kesin sesinizi....çok doğru tespitler...

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 03:39.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)