Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Leman : "...lerin baş olduğu yer"

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Konu Araçları
Eski06-05-08, 17:09  #1
uye

Giriş Tarihi: Feb 2008
Leman : "...lerin baş olduğu yer"

Alıntı:

G.TLERİN BAŞ OLDUĞU YER

Malumunuz , Sayın Başbakanımız Tayyip Bey , herkesin bir haftadır konuştuğu acayip laflar etti. 1 Mayıs 'ta Taksim 'e çıkmak isteyen işçileri kastederek , "Ayaklar baş olmaya kalkarsa kıyamet kopar" dedi. Tayyip Bey 'in endişelenmesine mahal yok , ille vücut benzetmesine gideceksek , bu topraklarda adettendir , genellikle g.tler baş olagelmiştir. Tabii çok saygıdeğer başbakanımızın bir tespiti yerinde; 'ayaklar' , yani işçiler baş olmaya kalktıkları takdirde , bir çeşit kıyamet kopacaktır. Aslında o bir çeşit kıyamet bizim memleket için çok zaruridir.

Saygıdeğer başbakanımız , hiç yüzü kızarmadan , çıkıp zamanında rüşvet verdiğini cümle aleme ilan ediyor mesela. Öyle , unutulup gidiyor . Aslına bakarsanız , milletimiz bir çeşit rezalet müptelası olmuş gibi. Hergün daha büyük rezalet görmezsek uyuyamıyoruz. Rezalet müptelalığı hafızayı da etkilediği için , eskiden olsan hükümet götürecek hadiseler , artık her saat utanmazca yaşanıyor. Misal yeniHarman 'da akılları durduracak bir vaka anlatılıyordu son sayıda. Ankara Belediye Şirketlerinden birinin Genel Müdürü , trilyonluk servet biriktirmiş , servetinin bir kısmını kaptırdığı metresi ağzını açınca rezalet ortalığa saçılmış , ardından adamın aslında eskiden ne alemci , ne kadın sunucusu olduğu ortaya çıkmıştı. Son dönem müminliğin bir müsamere olduğunu da öğrenmiş olduk hep beraber. Halbuki , zamanında bir tek İSKİ skandalı o zamanın SHP 'sini bitirmişti ...

Mevcut rezalet iptilası sınır tanımıyor. Aslında , çok sayın başbakanımızın önünde ekran ya da kağıt olmadan yaptığı her konuşma bir skandal muhtevası taşıyor ve bizim iyiden iyiye mazoşistleşen bünyemizde bir rahatlama yaratıyor. Bu "ayak takımı" işi , malumunuz , bir istisna falan değil. "Ananı da al git" vakasını hatırlayın. Yada "Velev ki" vakasını ...

Devamı için : Leman , Sayı : 860 , Sayfa : 8 , Hakan Gülseven

LEMAN dergisinden sayın Hakan GÜLSEVEN 'in tespitlerine katılmamak mümkün mü ?

Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) >>

YOL Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 06-05-08 18:29 .Sebep: Resim eklendi .
uye is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski06-05-08, 17:24  #2
fatihgk

fatihgk'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Ülke / Şehir: İstanbul

İnsanlarımızın rezaletlere kayıtsız kalması gerekenin tam yapılamaması, kanayan bir yara.Ancak toplum olarak çok büyük tepkiler verildiği zaman bir şeyler yapma zahmetinde bulunuyorlar. Bazıları bir çok şeye alışmışki artık sıradan geliyor bazı işler.Hayatın içinde bir rutinmiş gibi kabul edilebiliyor.Kapkaç, tecavüz, rüşvet, adam kayırma...
Eski06-05-08, 17:41  #3
batuhan95

batuhan95'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2008

Çok doğru bir resim ve yazı. Komik hale getirilmiş siyaset diyelim.
Eski06-05-08, 21:03  #4
Aristo
Moderator

Aristo'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2007
Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...

Başbakanın tek doğru sözü:

AYAKLAR BAŞ OLURSA KIYAMET KOPAR !!!

Bu söze katılıyorum, altına imzamı atıyorum !!!

Çünkü....................
Eski06-05-08, 21:23  #5
m&a

m&a'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2008

Patron kim diye bir fıkra var paylaşayım diyorum inşallah müstehcen olduğu düşünülmez çünkü en argo olmayan ağızla nakletmeye çalışacağım

Vücudun organları birbirine girmiş kim patron diye kavga etmeye başlamışlar önce beyin söz almış
-Tartışmaya bile lüzum yok bir patron varsa o da ancak benim ben düşünmesem hiç biriniz bişey yapamazsınız,der
sonradan kalp
-Hadi oradan ben bir saniye dursam hepiniz ölürsünüz
diyerek tartışmayı alevlendirir yani sözün özü bütün organlar patronluğunu ilan eder ama hepsinin hemfikir olduğu bir durum varsa boşaltım organının asla patron olamıyacağıdır.
Boşaltım organıyla hepsi dalga geçer senden patron mu olur gibisinden işi gırgıra vuran bu terbiyesiz organlara kızan boşaltım organının son sözü görürsünüz siz olmuş
1 gün geçmiş tık yok
2. gün beyin kalbin yanına kadar gelmiş yine tık yok
3. gün dayanılmayacak hale gelmiş artık herkes pes abi diyormuş
ama inadım inat demiş bi kere
4. gün yine tık yok ama diğer organlar yalvarıyor kıvranıyor
5. gün toplanmışlar can havliyle patron sensin demişler
O gün bugündür bütün boşaltım organları patron olmuş...

Aristo Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 06-05-08 22:11 .Sebep: Kurallara aykırı kelime kullanımı...
m&a is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski06-05-08, 21:50  #6
Aristo
Moderator

Aristo'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın Aristo şöyle demiş:

Mesajı Göster
Başbakanın tek doğru sözü:

AYAKLAR BAŞ OLURSA KIYAMET KOPAR !!!

Bu söze katılıyorum, altına imzamı atıyorum !!!

Çünkü....................
Çünkü; ayaklar diye kast edilen İŞÇİ SINIFI bir gün BAŞ yani İKTİDAR olduğunda işte o zaman gerçekten KIYAMET KOPACAK !!!

KIYAMETE KAÇ VAR ?
Eski06-05-08, 22:04  #7
ŞoreŞ

Giriş Tarihi: Oct 2007
Ülke / Şehir: Muhacerette

Alıntı:
KIYAMETE KAÇ VAR ?
Sn;Aristo ilk yerel seçimlerde AKP kıyamet kopar diyebilirmiyiz.?... bence demeliyiz.
Eski06-05-08, 22:09  #8
Aristo
Moderator

Aristo'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın ŞoreŞ şöyle demiş:

Mesajı Göster
Sn;Aristo ilk yerel seçimlerde AKP kıyamet kopar diyebilirmiyiz.?... bence demeliyiz.
Gelişmeleri takip ediyoruz, bakalım neler olacak... Kehanette bulunmak güç...
Eski06-05-08, 22:11  #9
ŞoreŞ

Giriş Tarihi: Oct 2007
Ülke / Şehir: Muhacerette

Ayak takımı diye nitelendirilen emekçiler gerektiğinde onları yine geldikleri bataklığa gönderecek güç ve kuvvete sahiiptirler.Mevcut iktidar gücünü halktan aldığını unutursa halk gün gelir felegin silesini vurmasınıda bilir..

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı