| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Leman : "...lerin baş olduğu yer"/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
<< Bir insanın gerçek zenginliği , onun bu dünyada yaptığı iyiliklerdir. Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) >> YOL Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 06-05-08 18:29 .Sebep: Resim eklendi . | |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| İnsanlarımızın rezaletlere kayıtsız kalması gerekenin tam yapılamaması, kanayan bir yara.Ancak toplum olarak çok büyük tepkiler verildiği zaman bir şeyler yapma zahmetinde bulunuyorlar. Bazıları bir çok şeye alışmışki artık sıradan geliyor bazı işler.Hayatın içinde bir rutinmiş gibi kabul edilebiliyor.Kapkaç, tecavüz, rüşvet, adam kayırma... __________________
"Akıllı insan, düşündüğü herşeyi söylemez ama her söylediğini düşünür." Aristoteles |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2008
| Çok doğru bir resim ve yazı. Komik hale getirilmiş siyaset diyelim. __________________
Ve bayrağı bizlere devrettiler.... |
|
| #4 | |
Moderator ![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...
| Başbakanın tek doğru sözü: AYAKLAR BAŞ OLURSA KIYAMET KOPAR !!! Bu söze katılıyorum, altına imzamı atıyorum !!! Çünkü.................... __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| Patron kim diye bir fıkra var paylaşayım diyorum inşallah müstehcen olduğu düşünülmez çünkü en argo olmayan ağızla nakletmeye çalışacağım Vücudun organları birbirine girmiş kim patron diye kavga etmeye başlamışlar önce beyin söz almış -Tartışmaya bile lüzum yok bir patron varsa o da ancak benim ben düşünmesem hiç biriniz bişey yapamazsınız,der sonradan kalp -Hadi oradan ben bir saniye dursam hepiniz ölürsünüz diyerek tartışmayı alevlendirir yani sözün özü bütün organlar patronluğunu ilan eder ama hepsinin hemfikir olduğu bir durum varsa boşaltım organının asla patron olamıyacağıdır. Boşaltım organıyla hepsi dalga geçer senden patron mu olur gibisinden işi gırgıra vuran bu terbiyesiz organlara kızan boşaltım organının son sözü görürsünüz siz olmuş 1 gün geçmiş tık yok 2. gün beyin kalbin yanına kadar gelmiş yine tık yok 3. gün dayanılmayacak hale gelmiş artık herkes pes abi diyormuş ama inadım inat demiş bi kere 4. gün yine tık yok ama diğer organlar yalvarıyor kıvranıyor 5. gün toplanmışlar can havliyle patron sensin demişler O gün bugündür bütün boşaltım organları patron olmuş... __________________
Ağlayalım beraber ne güzelmiş mutluluktan ağlamak Aristo Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 06-05-08 22:11 .Sebep: Kurallara aykırı kelime kullanımı... |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
KIYAMETE KAÇ VAR ? __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. | |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: Muhacerette
| Alıntı:
| #8 | |
| Gelişmeleri takip ediyoruz, bakalım neler olacak... Kehanette bulunmak güç... __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: Muhacerette
| Ayak takımı diye nitelendirilen emekçiler gerektiğinde onları yine geldikleri bataklığa gönderecek güç ve kuvvete sahiiptirler.Mevcut iktidar gücünü halktan aldığını unutursa halk gün gelir felegin silesini vurmasınıda bilir.. __________________
Mevsimsiz Ölür Yalnızlar...!!! |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|