| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Yazıyaz Dergi Teori ve Politika söyleşisi İndymedia da! / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Bu ay Teori ve Politika dergisi yazarı ve yazı işleri sorumlusu Metin Kayaoğlu ile gerçekleştirmiş olduğumuz söyleşi bir kaç derginin talepleri üzerine İndymedia haber sitesinde yayınlanmış bulunmakta. http://www.istanbul.indymedia.org/ne.../05/238110.php Başarılar yazıyaz.. |
|
| #2 | |
Kültür-Sanat & Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| Yazıyaz'a ve emeği geçen herkese teşekkürler. Başarılar... __________________
Ellerin var mı, ya yüzün? |
|
| #3 | |
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Yavaş yavaş yayılıyoruz yani.. Özel ödüle layık görüneceğim günü büyür bir sabırla bekliyor olacağım:D Hep böyledir ya başarısızlık olunca herkes yüz cevirir ben yapmadım der başarı gelirse herkesler sahiplenir,ama biz herşeyiyle biziz dimi..Mesela ben olmasam olmaz dimi ![]() ![]() Herkese saygılarımı sunar,teşekkür ederim bende.. __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... |
|
| #4 | |
| Hayır ben niye almıyorum o ödülüde sen alıyorsun anlamış değilim:D söyleşiyi yapan beniiiiiiimmmm, ahada narsistlik böle yapılır:D hem bana birde bilet analığı ödülü verilsin:D şaka bir yana bende çok sevindim, umarım 301 çarpmaz ![]() |
|
| #5 | |
| Sen mütevazi ve takım ruhunu bilen bu başarının ardında çalışma arkadaşlarının olduğunun farkında ve bilincinde olan bir insansın da ondan,yaaaa:D:D Yazıyaz olmasa nasıl yapacaksın söyleşi:D:D __________________
|
| #6 | |
| Şimdi teklif gönderen dergileri sıralatmayın bana efeemmmm:D:D:D Haklısınız, herşey küçük yavru yazıyaz/dergi için ![]() |
|
| #7 | |
| Ama en güzeli biziz kafadan ben varım çünkü..:D:D Yazıyaz için 3 kere holey holeyy holeyyy. ![]() __________________
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2008
| Bu güzel başarı için, ben de yazıyazı tebrik ederim... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|