| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Yorumlarım/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2008
| Öncelikle merhabalar, aranıza hoş geldim sayılır Yazıyaz forum kurallarını okudum. Daha önce de forumla ilgili olduğum için hangi şartlarda yazı yayınlanmadığını da biliyorum açıkçası. Fakat, yorumlarım yayınlanmıyor. Neden olduğunu öğrenmem mümkün mü? Uygun olmayan bir şey yazdığımı düşünmüyorum. Eğer böyle bir sorun var ise gözden geçireceğim. |
|
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
| Sn. Börte, ilk olarak Yazıyaz ailesine hoşgeldiniz. ![]() Yazılarınızın yayınlanmaması gibi birşey söz konusu olamaz. Kural dışı yazılarınız var ise bunlar silinir ve silinen mesajınızda silinme nedeni yönetici arkadaş tarafından belirtilir. Ancak bir defa yazmış olduğunuz bir mesajın ortadan yok olması gibi birşey olamaz. Eğer bizlere yazılarınızın yayınlanmadığı başlıkları belirtirseniz daha rahat yardımcı olabiliriz. Saygılarımla |
|
| |
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz sayın Börte... ![]() ![]() __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
| |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: antalya/ankara
| bildiğim kadarıyla yazar adayı olduğunuz için yazdıklarınızın önce moderatörler tarafından onaylanması gerekiyor. moderatörler her zaman aktif olamadıkları için yazınızın yayımlanması zaman alabilir... __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2008
| Evet, yorumlarım yayımlandı Sanırım moderatör onayında beklediği için böyle oldu. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Hoş buldum... ![]() |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|