| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
İstanbul üniversitesi etiketi/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: May 2005
| İstanbul üniversitesi etiketi şimdi ne desem yalan olur.okuyan biçok kişi etiketi var diyo ama sonuçta onlar orda okuyo tabi öyle diyecekler.dışardan milletin bana sorduğu ne zaman eylem olacak, cidden satırla biribirlerini doğruyolarmı falan tipinde,eğitimi soran yok. heralde öyle bişeyin olmadığını düşündükleri için sorma gereği bile duymuyolar.ama bence artık biz bu yolun yolcusu olduğumuz için olumlu yönde napabiliriz onu düşünmek lazım.yine de şunu söyleyebilirimki herşeyden önce istanbulda okuyo olmamızın büyük bi avantajı var ve istanbul üniversitesini kendi içinde diil de başka üniversitelerle kıyasladığımz zaman bi çoğundan daha iyi olduğunu görebiliriz.ve son olarak söyleyeyimki evet işimizi görecek kadar bi etiketimiz var!!!!!!!!!!!!! ![]() |
|
| #2 | ||
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Alıntı:
Neyse uyandırmayalım :D __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) | |
|
| #3 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Arkadaşlar bu esrar eroin meselesi nedir, si zgördünüz mü? ![]() ![]() __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
|
| #4 | |
| Ben şahsen görmedim ama bizim üniversitede her an her şey olabilir. Bir de o esrar içilen sınıfta haftaya sınavımız var o da ayrı bir konu :D __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #5 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Aaahh ahh, halbuki ne umutlarla göndermiştik sizi oraya Türker Bey, az başımızı ağrıtmamıştı büyüğünüz. :D __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
- Sanmam __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|