"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Bunları Hatırlayan Var Mı ?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Apr 2008
| Macun derdik biz, tam adı neydi unuttum yada her yörede macun mu denirdi yoksa ama hatırladığım satan amca limona sürüpte servis ederdi, o kalmış aklımda bir, yapış yapış çok sert ama tatlı birşeydi birde... ![]() __________________
"Memleketimizde birçok milyonerin, hatta milyarderin yetişmesine çalışacağız" M.K Atatürk |
| #2 | |
| Seyyar olarak satılır, satıcı amcalardan bazıları zil çalardı...Ayrıca kaymaklı olur ve tadı bugünkü hiçbir kapalı yoğurtta bulunmaz. ![]() ![]() __________________
"Memleketimizde birçok milyonerin, hatta milyarderin yetişmesine çalışacağız" M.K Atatürk |
| #3 | |
| Yazın hafta sonları ailecek lunaparka gidildiğinde yenilir, eminim hala vardır ama kati suretle turistik bir meta olarak Marmaris, Bodrum'da satılmasına karşıyım. Çok bozuluyorum. Bu besin yüklü ürününde genel özelliği dönemin tüm eğlencelikleri gibi ağzını burnunu bulaştırmadan yenebilmesinin marifet gerektirmesidir ( Bkz leblebi tozu ). ![]() __________________
| #4 | |
| Yine sokakta satılır, anneniz açıkta satılan gıda maddelerini yemenize karşı ve aşırı evhamlı olduğundan gizli gizli alınıp, aşırı süratle tüketilen ve çok sonraları Adana yöresi tatlılarından olduğunu öğrendiğim bir lezzet. ![]() __________________
| #5 | |
| Genellikle okul civarlarında konuşlanmış kırtasiye yada marketlerde satılır. Pipet yada kamışla da tüketenler olmasına karşın ben hata yaptıklarını düşünüyorum çünkü benim bu mevzunun en sevdiğim yanı; avuç avuç ağzıma attıktan sonra konuşmaya çalışmaktı. __________________
| #6 | |
| Son derece erkeklere has bir hadisedir, söylediklerimden bayanlar hiç birşey anlamayacaklarsada kuyu, baş, kaflik, ütülmek yada oynayan abilerin kapış yapması gibi tabirleri kulladığım vakit dönemi yaşamış tüm erkekler eminim "he yahu" diyeceklerdir. Kavanozda saklanırlar ve 12 yaşına kadar bir erkek çocuğunun gazoz kapaklarıyla beraber en kıymetli hazinesidir. ![]() ![]() __________________
| #7 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Bici bici bunu nasıl unutabilirim nefret ederdim ben zaten şekerli olan ne varsa bana uymazdı garip bir çocuk olduğumun farkındaydım o zamanlar![]() __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ |
| #8 | |
| Nefret ederdim, en kolay çizilebilir karakter olması dışında elle tutulur hiçbir yanı yoktu. Sanırım Milli Eğitim Bakanlığı "aidslilerde insan" çocukları hastalardan korkutmayalım zihniyetiyle hazırlayıp, hizmetimize sunmuştu. Aaa ama tipi tipi severdim, ona laf yok, bilmiyorum hala var mı... ![]() ![]() __________________
| #9 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Cin Ali serim vardı, şimdi arıyorum heryerde ama bulmak mümkün değil ![]() __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ |
| #10 | |
| __________________
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|