|
|
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Oluşum'lar.. / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Şiir denemeleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| Aynalara bakamaz oldum Kendımden utanıyorum Aynı oyunu sergılemekten cok yoruldum Mahremımı sana açıyorum En saf cumlelerımı, kelımelerımı sundum Susma konus sorularıma cevap ıstıyorum Huzur verırken varlıgınla ruhuma, Sımdı senı dusundukce dehsete düsüyorum Butun nefretımı suratına kusuyorum Suretın sılık,kısılıgınse yıtık Harapsın bıtapsın,soylesene kac karatsın? Acı cek cok cok,dunyan yansın .... |
|
| #2 | |
| ... Katilim oldun katil oldun hapse tıkacak vıcdanın senı Kelepcelesın kalbın ellerını Ruhumdan caldıgın huzura hasret; Acız beynınle basbasa kal Aptallıgın olsun sana sakal Mahrum ol mahrum ettıgın asktan Dılıyorum Hak'tan ... |
|
| #3 | |
| ... Kandırdın saflıgımı bakma suratıma Gozlerındı huzur veren ruhuma Sımdı ruhum eksık, ruhum bitik Her uyanıs daha bır yıtık Öldür bedenını kurtul kendınden Kımse yemez artık bu martavalı Her gunum ayrı zından masalı Kirlettin sen duygularimi Baskasına sunulamayacak kadar kırık Kirli ve kullanılmıs, yuzumse hep asık ... |
|
| #4 | |
Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| Hep asık ve çirkinleşmiş çirkinleştirilmiş, Acı enjekte edilmiş damarlarıma Aşk değil kanımda dolaşan Acı,kaybediş Oluşmamış oluşturulmayan boşluk kocaman Vaz-geçiş Bir terkediş... __________________
Yalnızım uçurum kıyısında, Hayat ve ölüm arasında Tüm hayatım akıp geçiyor Ayaklarımın altında... |
|
| #5 | |
| Derin bir iç çekiş Bu terkediş,aslında Hayata dair bir serzeniş |
|
| #6 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
Ruhumu esir almış bedenin Sensizlik karanlık ediyor Dünyamı... __________________
Edirne'den Ardahan'a Her karış toprağımın sesi çınlar sazında Sana bana değil dostum Duymasını bilmeyene derttir AHMET KAYA | |
|
| #7 | |
| Serzeniş vazgeçmiş, Bir bir kaybetmiş Susmuş artık İç çekişmeler boğazında düğümlenmiş Bir gün hepsi gitmiş Gün bitmiş her bitiş başlangıçlara gebeymiş Hasretlere,sevgilere... __________________
Yalnızım uçurum kıyısında, Hayat ve ölüm arasında Tüm hayatım akıp geçiyor Ayaklarımın altında... |
|
| #8 | |||
| Alıntı:
Sensizliğiyle boğulduğum yer ? Çözün benim iplerimi Eriyeceksem,sensiz olsun bu da Alıntı:
Sevgilere aç bir bitiş Doymamış.. Öyleyse bitmemiş,yarım kalmış Serzenişlerim yitmiş Yitinimlerimle edindiğim hayat Bu haliyle çok bayat | ||
|
| #9 | |
| Yar gider,ellerinden dökülür hüzün Konduramazsın ya boşa çıkan kalbini Ne bir hak,ne bir hukuk Titrer yana düşen ellerin Ses çıkmaz,can çıksa bile Yar gitmiştir ya bir kere Ötesi ölüm mü,yaşam mı Kim bile.. |
|
| #10 | |
| Kim bile, Nerde,nasıl bi çare... Geride kalan bir beden sadece Ne önemi var sızlanmanın Hüküm verilmiş bir kere Kalem kırılmış Hüzün kapımı çalmış Gitmiyor... __________________
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|