|
|
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Zkaty'den Birkaç Şiir / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Şiir denemeleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2008 Ülke / Şehir: Dijippin / Ziggurat
| Seninle yaşadıklarımız unutulmazlar Elele tutuşmuştuk Sahilde gezip durmuştuk Beni kıskanmıştın Bana aşkım demiştin Sana güzel sözler yazmıştım Gözlerinin içi gülmüştü... Güzel saatler geçirmiştik seninle Bir daha olunmaz mutlu öyle... Kimsede bulamıyorum sende bulduğumu Bana senden başka bir yar yok. Ne hallerdesin şimdi Kiminlesin şimdi?... Ne vakit görsem seni Elim ayağıma dolanır Konuşamam, Sesim titrer Seni düşlediğimde bile... Hele bir de gözgöze gelirsek Gözyaşlarına boğulurum İlham perim benim... Sen orada, ben burada Yok gelecek gücüm oralara Senleyken bambaşka bir alemdeyim Belemir'im, en güzel aşkım benim... Seni unutmak için verdiğim çabalar hep boşa Beceremiyorum işte, sensin bir tek aklımda... Aşk deyince bile Adın gelir aklıma Gözümden düşen damlalar İfade eder, söyler, Der ki yüreğim kanar. Bir mozaiğim ben Biraz inanç, biraz hüzün Biraz sen, azıcık da ben... Umutlarım, hayallerim Yalnız sensin Belemir'im... Gitsin artık ilham perisi Gelsin yerine dilek meleği. __________________
Zkaty |
|
| #2 | |
| Tüm ihtişamın üzerinde senin Daima.. Benim aşkım bana Sen bundan haberdar olsan da Umursamazsın beni Daima... Aklımda sen varken Gönlümde adın yankılanırken Ne bekleyebilirler ki benden ? Ben aşk için doğmuşum Sonra seni görüp aşık olmuşum Aşkı senle yaşayıp mutlu olmuşum Tarafınca terkedilince de Belirsizliklerde kaybolmuşum... Yalan da olsa Güzel bir aşktı bizimki En güzel aşk Gerçekten de zor olandı.. Seni seviyorum demek Sana olan aşkımı söylemek Ne kadar zor gelir bilir misin? Benden nefret edersin sen Unutmuşsundur belki çoktan Yüreğime açtığın bu derin yara Ölene dek çıkmayacak galiba... __________________
Zkaty |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ixion civarı
| Benden nefret edersin sen Unutmuşsundur belki çoktan Yüreğime açtığın bu derin yara Ölene dek çıkmayacak galiba... Önüme koyduğun umarsızlık Gitmez ömür boyu Bitmez bu içtiğimiz Hüznün acı tatlı suyu Yitmez sevda Ne istedim de koydun içime bu zehri Şimdi çaresiz bu kalbim,düşlerim münzevi Arar gönlüm bu çöllerde Kalbimi unuttuğum bir evi.. __________________
http://img374.imageshack.us/img374/2365/hungry20child1gs7.gif Bu resme iyi bakın,Bu resmi size kapitalizm ulaştırdı! |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ixion civarı
| Eline sağlık zkaty,rengini buraya da taşımışsın ![]() __________________
http://img374.imageshack.us/img374/2365/hungry20child1gs7.gif Bu resme iyi bakın,Bu resmi size kapitalizm ulaştırdı! |
|
| #5 | |
| Hayatın anlamını soruyor büyüklerim Belli işte anlam; aşk Neden yaşıyoruz, niye varız Tek sebebi bu işte; aşk! Evlenip yuva kuranlar Beraber gezen çiftler Birbirlerine aşkım diyenler Seni getirir aklıma. Seni söyler tüm gördüklerim Adını yazarlar tüm kitaplarım. Seni yüreğimin baştacı etmişim Hiçbirşey değil, sadece Sen demişim Demeseydim keşke Keşke sevmeseydim bu denli seni. İçim burkulur Her bilinçli olduğum zamanımda. Ayrılık... Ama ben doymadım ki seni sevmeye Yaşayamadım ki seninle aşkı Bitirdin ama sen, istemedin... Anılar... Alır götürürler beni kendi dünyalarına Alırlar beni benden... Tek umduğum şey var gibi Ağlasam geri dönecekmişsin gibi Ağlarım hep, hep gözyaşlarındayım Kimbilir, aniden çıkıp gelirsin belki... Ah be aşkım Neler vermezdim ki Yeniden beni sevdiğini söylesen Al canımı, ama söyle aşkını. Evde anne babamın mutluluğunu bile Görmek istemiyorum Aklımdan kalbime sinyaller Seni söylerler Anılar gelir aklıma Lanet okurum Elden çaba gelmez Duygu yoğunluğu Ağlamakla belli eder varlığını Boğazım düğümlenir Konuşamam Yok olduğumu sanarım... Biz niye onlar gibi değiliz Niye herkes beraberken bir ayrıyız Sen benim suyumsun Beslenme kaynağım Doyamadım suya Susuzluktan ölmesem bari... Biz de birlikte olsak ya Bana aşkım deyip sevsen ya Yar olsak ne olur yaa.. Bul kendini şimdi sen Ol şimdi bir insan Gel gelebilirsen kendine Aklında Belemir olduktan sonra.. Hep o anı yaşarım ben Hep ayrılmak istediğini fısıldarsın kulağıma Hep duyarım bunu Hep duyarım... Kimse mutlu olmasın lan Herkes ayrı kalsın Ben böyleysem eğer Tüm dünya da ben gibi ağlasın! Yeter bu kadar empati Yeter kendimi hiç düşünmeyişim Benle ol işte sen Ol artık yeter yalnızlığım... Beni bıraktın Oysa ne hayallerim vardı senle Ne güzel mutlu olucaktık Herkes kıskanıcaktı bizi Bizi gösterip "aşka bak" diyeceklerdi Ne uzun ömürlü aşkınız var diyecekti tanıdıklarımız... Ama olmadı hiç biri Hangi hayalim gerçekleşti ki Bu hayalim gerçekleşsin Beni çöpe atmış zaten dünya çoktan. Hoşçakal prensesim, Güzellik kraliçem, İçi dışından, dışı içinden muhteşemim, Hoşçakal... __________________
Zkaty |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|