"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Anneler gününüz kutlu olsun./konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Aslında annelerimizi bir gün değil senenin hergününde kutlamalıyız. Bir gün annelerimiz için yeterli değil ama,böyle bir düzen kurulu olduğu gerçeği olduğundan; Anneler gününüz kutlu,umutlu,mutlu,kedersiz,sevinçlerle dolu olsun. |
| #2 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Apr 2008
| Annelerimizin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Anarquismo
| Tanrilar gununuz kutlu olsun (anne deyince aklima Tanri geliyor da). __________________
"ben beni ilgilendiren tarafiyla ilgilenirim" anarsik bir soyutlanmadir. anarsistin siyasal terminolojiye ihtiyaci yoktur, o siyasete mani olmanin pesindedir. |
|
|
| #4 | |
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: etütten
| Çok sevimli bir gün evet.. Herkes şöyle der bir gün mü benim için her gün... Abartmayalım.. Her gün anneler günü değil, her gün babalar günü değil, her gün kadınlar günü değil, her hafta lösemili çocuklar için değil.. Ve biz her gün anamayız, anmıyoruzda... Fırsat bu fırsat... Yüzünde gülücükler açan, sabahları patates kızartan, krep yapan... Sakin olan, hep yanında olan.. Şefkat merhamet.. İçinde bizi boğan.. İyi ki olan.. Saklandığımız, sırlara boğduğumuz.. Gönlümüze sığdıramadığımız, içimizden hep taşan... İçinden geçipde, bedeninden yansıdığımız.. Gelip geçenlerden sonra yine birbirimize kaldığımız...Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum... Annem... Senden vazgeçmem.. __________________
Ünlü fizikçi Werner Heisenberg kuantum araştırmaları sırasında ortaya çıkan şaşırtıcı sonuçlar üzerine şöyle söylemişti: “Doğanın atomaltı deneylerde bize göründüğü kadar saçma olması mümkün mü?” |
| #5 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
| Tüm annelerimizin anneler gününü kutlarım. ![]() |
| #6 | |
Kültür-Sanat & Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| Anneciğimin ve tüm annelerin anneler gününü kutlarım. ![]() __________________
istanbul unut beni ,göm yedi tepeden birine ,istanbul uyut beni ,ellerinle... paii paii (: |
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Alıntı:
Annelerimizi kutlamakla,onların hakkını ödiyemeyiz.Onlarda yanımızda yaşlanarak,adeta br çocuk gibi olurlarsa,bizde onlara gereken şefkati,hattinden fazla göstermeliyiz. Vefalı,duygusal,merhametli annelerimizin kıymeti en üst seviyededir. Paha biçemeyiz. | |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun. __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| Canım annem, her daim yanında olamasam da , hep yanımdaydı biliyorum. Bu hayata bizim için katlandı. Günün,ömrün kutlu olsun.. Ve bütün annelerin, anne olacakların.. |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Tüm annelerin; anneler gününü kutluyorum... __________________
tek gerçek ben'im. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|