Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Bilim > İnsan Bilimleri

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Ruh hali "22 - 32 yaşları arasında kapalı bayan alınacaktır."

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Antropoloji,Psikoloji, Sosyoloji...

Konu Araçları
Eski11-05-08, 15:49  #1
boranjudge

boranjudge'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Ruh hali "22 - 32 yaşları arasında kapalı bayan alınacaktır."

Yukarıdaki Fotoğraf, Yayılmacı Zenginlerin bir dediğini iki etmeyen Akp nin kışkırttığı İnsanların ruh hallerinin fotoğrafıdır.

Fotoğrafın aslı bizdedir. İletişim Numaralarının yasal bir sorun teşkil etmemesi amacıyla, ekibimiz tarafından kamofle edilmiştir.

Boranjudge.Org Araştırma Grubu
Eski11-05-08, 15:57  #2
Loresima

Loresima'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2008

Alıntı:
Sayın boranjudge şöyle demiş:

Mesajı Göster

Yukarıdaki Fotoğraf, Yayılmacı Zenginlerin bir dediğini iki etmeyen Akp nin kışkırttığı İnsanların ruh hallerinin fotoğrafıdır.

Fotoğrafın aslı bizdedir. İletişim Numaralarının yasal bir sorun teşkil etmemesi amacıyla, ekibimiz tarafından kamofle edilmiştir.

Boranjudge.Org Araştırma Grubu
Başında bir bez parçası var diye iş hakkı tanınmayanların kışkırttığı olmasın sakın sayın boranjudge..
Eski11-05-08, 16:02  #3
kajmeran

İyi kamufle edememişsiniz, en yukarda numara görüyorum..

Ve bu yeni değil ki. Başı kapalı olmadığı için Fem Dershanesine alınmayan bayanlar biliyorum ben.. O bez parçası namus işte,kişilik, bilgi,birikim,tahsil,yetenek..
kajmeran is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski18-05-08, 00:17  #4
Chomolunga

Chomolunga'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007

birileri de başı açık bayan diye ilan assın olsun bitsin bu iş..
Chomolunga is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski18-05-08, 00:23  #5
özgülen

özgülen'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2008

Danisikli dövüs,arada yine masumlar kaliyor.
özgülen is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski18-05-08, 13:06  #6
KuaNtuM

KuaNtuM'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2008
Ülke / Şehir: konya

Alıntı:
Sayın kajmeran şöyle demiş:

Mesajı Göster

Ve bu yeni değil ki. Başı kapalı olmadığı için Fem Dershanesine alınmayan bayanlar biliyorum ben.. O bez parçası namus işte,kişilik, bilgi,birikim,tahsil,yetenek..
başı kapalı olduğu için ne denli başarılı olursa olsun üniversiteye alınmayan, ne kadar işinin ehli olursa olsun hastanede, postanede, okulda, adliyede, emniyette, askeriyede,tapuda kadastroda, dsi de aklınıza gelen vergilerimizle kurulmuş hiçbir işyerinde çalışamayan, yasal olmasına rağmen seminer sempozyum panel konferans alanlarından kovlan, onu da bırakın orduevinde yapılacak sivil bir düğün törenine bile kabul edilmeye kızların yanında bir dersanenin onları tercih etmiş olması niye sizi gocundurdu???

o bez parçası, aydınlık, ilericilik çağdaşlık bilgi yetenek birikim tahsil sanat kişilik herşey....yazık valla
Eski20-05-08, 19:24  #7
kajmeran

Alıntı:
Sayın KuaNtuM şöyle demiş:

Mesajı Göster
başı kapalı olduğu için ne denli başarılı olursa olsun üniversiteye alınmayan, ne kadar işinin ehli olursa olsun hastanede, postanede, okulda, adliyede, emniyette, askeriyede,tapuda kadastroda, dsi de aklınıza gelen vergilerimizle kurulmuş hiçbir işyerinde çalışamayan, yasal olmasına rağmen seminer sempozyum panel konferans alanlarından kovlan, onu da bırakın orduevinde yapılacak sivil bir düğün törenine bile kabul edilmeye kızların yanında bir dersanenin onları tercih etmiş olması niye sizi gocundurdu???

o bez parçası, aydınlık, ilericilik çağdaşlık bilgi yetenek birikim tahsil sanat kişilik herşey....yazık valla
Beni niye gocundursun, benim o bez parçasıyla bir derdim yok. Derdim kullanmasını bilmeyenle..Yazımı doğru anladığınızdan da hiç emin değilim. Bir saldırı gibi görmüşsünüz.. Evet, yazık valla..
Eski21-05-08, 13:51  #8
KuaNtuM

KuaNtuM'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2008
Ülke / Şehir: konya

Alıntı:

Mesajı Göster
Beni niye gocundursun, benim o bez parçasıyla bir derdim yok. Derdim kullanmasını bilmeyenle..Yazımı doğru anladığınızdan da hiç emin değilim. Bir saldırı gibi görmüşsünüz.. Evet, yazık valla..
ben de yazımı doğru anladığınızdan şüpheliyim...başörtülülere karşı yapılmakta olan yüzlerce negatif ayrımcılıktan hiç söz etmezken bir tane pozitif ayrımcılığı bulup genel kanının o yönde olduğu imajı verme çabasında olan bir mesajdı yazdığınız ..yani ben öyle anladım ...tersi bir durum varsa izah edinki yanlış anlaşılma olmasın...
Eski21-05-08, 18:55  #9
SaBıR_GüLü

SaBıR_GüLü'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006

Alıntı:

Mesajı Göster

Merak ettim, acaba hangi şehirdeki FEM böyle birşey yapmış, yazar mısınız?
Eski22-05-08, 19:47  #10
kajmeran

Syn KuaNtuM;

Türbanlı olmayan birine yapılmış negatif bir örnekleme yaptım ben. Eşitlemek maksatlı. Bu demek değil ki,etrafım da olanlara körüm. Hem nasıl bilebilirsiniz benim türbanlı bir bayan olmadığımı? Benim demek istediğim, kişinin özünden önce başındaki örtüye/örtüsüzlüğe bakılmasının yanlışlığı. Ama türbanlı, ama değil..

Syn SaBıR_GüLü

Sene 2004, İstanbul

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 22:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)