| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Ruh hali "22 - 32 yaşları arasında kapalı bayan alınacaktır."/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Antropoloji,Psikoloji, Sosyoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| ![]() Yukarıdaki Fotoğraf, Yayılmacı Zenginlerin bir dediğini iki etmeyen Akp nin kışkırttığı İnsanların ruh hallerinin fotoğrafıdır. Fotoğrafın aslı bizdedir. İletişim Numaralarının yasal bir sorun teşkil etmemesi amacıyla, ekibimiz tarafından kamofle edilmiştir. Boranjudge.Org Araştırma Grubu __________________
Ne mutlu insanım diyene.. |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
| #3 | |
| İyi kamufle edememişsiniz, en yukarda numara görüyorum.. Ve bu yeni değil ki. Başı kapalı olmadığı için Fem Dershanesine alınmayan bayanlar biliyorum ben.. O bez parçası namus işte,kişilik, bilgi,birikim,tahsil,yetenek.. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| birileri de başı açık bayan diye ilan assın olsun bitsin bu iş.. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| Danisikli dövüs,arada yine masumlar kaliyor. |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: konya
| Alıntı:
o bez parçası, aydınlık, ilericilik çağdaşlık bilgi yetenek birikim tahsil sanat kişilik herşey....yazık valla __________________
Sen bir devsin,yükü ağırdır devin! Kalk ayağa,dimdik doğrul ve sevin! | |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
| |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: konya
| ben de yazımı doğru anladığınızdan şüpheliyim...başörtülülere karşı yapılmakta olan yüzlerce negatif ayrımcılıktan hiç söz etmezken bir tane pozitif ayrımcılığı bulup genel kanının o yönde olduğu imajı verme çabasında olan bir mesajdı yazdığınız ..yani ben öyle anladım ...tersi bir durum varsa izah edinki yanlış anlaşılma olmasın... __________________
Sen bir devsin,yükü ağırdır devin! Kalk ayağa,dimdik doğrul ve sevin! |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Merak ettim, acaba hangi şehirdeki FEM böyle birşey yapmış, yazar mısınız? __________________
Zayıf ve köksüz inançlar ,şişesi olmayan gaz lambasına benzer.Ufacık bir şüphe esintisinde ışığı hemen sallanmaya ,titremeye başlar.Şiddetli bir esinti karşısında sönebilirler. |
|
| |
| #10 | |
| Syn KuaNtuM; Türbanlı olmayan birine yapılmış negatif bir örnekleme yaptım ben. Eşitlemek maksatlı. Bu demek değil ki,etrafım da olanlara körüm. Hem nasıl bilebilirsiniz benim türbanlı bir bayan olmadığımı? Benim demek istediğim, kişinin özünden önce başındaki örtüye/örtüsüzlüğe bakılmasının yanlışlığı. Ama türbanlı, ama değil.. Syn SaBıR_GüLü Sene 2004, İstanbul |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|