"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Futbol Nasıl Bir Tutku...

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski13-05-08, 19:22  #1
tutku

Giriş Tarihi: Mar 2008
Futbol Nasıl Bir Tutku...

Evet Galatasaray şampiyon oldu ve insanlar çıldırdı bende stadda olan ve çıldıran insanlardan biriydim..Oraya gitme koşullarım ve stadda yaşadığım zorluklara karşılık hissettiğim mutluluk başka hiç bir olay için o kadar sıkıntı çekmeyi göze almazdım ..
Çevremdeki insanların bana ve hatta çok abarttığım anlarda benim kendime sorduğum soruyu sizlere sormak istiyorum nasıl bir tutku bu insanları nasıl bu derece etkileyebiliyor ben bulamadım, yaşadığım anlatılamaz bir coşku var sadece içimde...

Nasıl oluyorda futbol insanın hayatında ailesinin bile önüne geçebiliyor bu kadar kendine bağlayan şey ne futbolda ben bulamadım bunun cevabını...

tutku Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 13-05-08 19:44 .
tutku is offline  
Eski14-05-08, 08:18  #2
Aristo
Moderator

Aristo'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2007
Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...

Futbolu bu kadar etkin bir propaganda ve uyuşturucu aracı olarak kullanmayı bilen egemen güçlere ve patronlar sınıfına sormak gerekiyor bu soruyu

Bende futbolu severim, tutkuluyumdur; haftada iki halısaha maçında oynarım ama hayatımda "önceliklerim" arasında gelmez; yalnızca zihinsel ve bedensel bir "doruğa ulaşma - kendini aşma" dürtüsünün etkisi benimkisi...

Fakat sizinde dediğiniz gibi; millet olarak biz, galiba bi çok şeyi abarttığımız gibi bu işide abartıyoruz...
Eski14-05-08, 18:40  #3
tutku

Giriş Tarihi: Mar 2008

Alıntı:
Sayın Aristo şöyle demiş:

Mesajı Göster
Futbolu bu kadar etkin bir propaganda ve uyuşturucu aracı olarak kullanmayı bilen egemen güçlere ve patronlar sınıfına sormak gerekiyor bu soruyu

Bende futbolu severim, tutkuluyumdur; haftada iki halısaha maçında oynarım ama hayatımda "önceliklerim" arasında gelmez; yalnızca zihinsel ve bedensel bir "doruğa ulaşma - kendini aşma" dürtüsünün etkisi benimkisi...

Fakat sizinde dediğiniz gibi; millet olarak biz, galiba bi çok şeyi abarttığımız gibi bu işide abartıyoruz...

Çok haklısınız Sayın Aristo ben bile bazen kendime ne yapıyorum diyorum ama cumartesi staddan sonra eğlenmek için gittiğim yerlerde ve maç sırasında öyle insanlar gördümki kendi halime şükretim garip ve anlaması zor bir olay... Adam maça o kadar kaptırmışki kendini çocuğunu kaybetmişti inanamadım çocuk yanından gittikten ne kadar sonra onun yokluğunu farketti bilmem...

tutku Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 14-05-08 18:46 .
tutku is offline  
Eski14-05-08, 18:53  #4
Serda
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu

Serda'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2007
Ülke / Şehir: Dünyadan

Toplumu uyuşturma yöntemlerinden biride futboldur,malum üç F yönteminden biri!

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı