| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Bir sorunum var.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Moderator ![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...
| Bir şikayetim var; forumda yaşadığımız şu en son sorundan önce abone olduğum konular hakkında bana "bilgi e-postaları" geliyordu; ama sorundan sonra artık gelmez oldu. Abone olduğum konu hakkında ne yazılmış takip etmekte zorlanıyorum; tavsiyesi yada bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Yoksa tartışmalarda eskisi kadar verimli olamayacağım... ![]() __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
SAYIN ARİSTO; BEN BUNU BİLMEM KAÇINCI KEZ YAZIYORUM!... Hem kendi topiğimde, hem de başka topikler altında...( Forumda sorun mu var? ve Link Kopuyor yada yavaşlıyor Topiklerinde) Verilen yanıt Çarşamba günü düzelecektir... Ama düzeldiği yok, ve çok sıkıntı olmaktadır... Saygılarımla... __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
| #3 | |
| Teşekkürler... __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. |
|
| #4 | |
| Rica ederim sayın Aristo; Bir kez daha dile getirelim, isterseniz? Sayın Teknik Yetkili Arkadaşımızın Dikkatine; Mesajlarımıza verilen yanıtları göremiyoruz ve topiklerde kopukluklar oluşmakta, tartışma yönünden... Bir an önce, sorunun giderilmesi dileği ile... Saygılarımla... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2008
| Bende bu hususta reca ediyorum, tek tek sayfalarda dolaşmaktan yazmaya vakit ve takat kalmıyor, bedeva sirke baldan tatlıdır diyemedim diye site sahipleri kzımasın lütfen. hamama giren terler misali bu işe soyunan tenik ve diğer yetkililerin tüm gerekçeleri yeterli değildir. saygılarımla... __________________
Hayale, düşe, doğa ötesine karnım tok Cine, periye, tanrıya, iblise karnım tok Adam gibi yaşadım şu dünyada diyebilsem bir gün Gerisine karnım tok (A.Behramoğlu) |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: beyTEPE
| YÖNETİME; Mesajlara gönderdiğim cevaplar 1 saat sonra onaylanıyor, benim cevabım yayınlanana kadar aradan 10 cevap geçiyor. Bazılarının bizden önceliği mi var? Yok sa heniz yazar mertebesine ulaşmamış kimselerin mesajlarına önem mi verilmiyor! Ya da yazar olana kadar mı devam edecek bu moderatorların onaylaması yoksa sürekli mi devam edecek? ben anlamadım biri yardımcı olursa sevinirim Cevabım forumda yayınlanıyor, ertesi gün siliniyor! Yayınlanırken kontrol edilmiyor mu? Teşekkür ederim. __________________
Güzel olacak biliyorsun. Ben de yıldızları seyredeceğim. Bütün yıldızlar, tıpkı makarası paslı birer kuyu olacak. Bütün yıldızlar susuzluğumu giderecek... |
|
| #7 | |
| Kendi topiğimle birlikte, üçüncü kez dile getiriyorum derdimi ve ikinci tekrar... Mailler gelmiyor yine, bu kopuntu sonrası ve takip edememekteyiz, mesajları... Saygılarımla... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #8 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
| Alıntı:
Mesaj onaylama mekanizması her yeni üye (yazar adayı) için uygulanır. Kimsenin bir başkasından önceliği yoktur, bu konuda şüpheniz olmasın. Ancak sizin mesaj yazdığınız sırada forumumuzun genel sorumluları dahil, mesaj yazdığınız bölümün sorumlusu da yok ise mesajlarınız; gerekli sorumluların bulunduğu vakitte mesaj yazan üyeye göre geç yayınlanır. Bu uygulama gayet yerinde ve faydalı bir uygulamadır. Bu uygulama yazar adaylarının fikirleri önemsiz anlamı da taşımamaktadır. Aksine, seviyeli ve verimli tartışmaların oluşması açısından bu uygulama üyeler için bir filtre niteliğindedir (bu uygulama "yazar" konumuna erişmiş birtakım üyeler içinde uygulanmaktadır, ancak bu ap ayrı bir konudur). Forumumuzda bugün moderatör olan arkadaşlarımız da ilk katılımları sırasında "yazar adayı" durumundaydı, bunuda unutmamamız gerekir diye düşünüyorum. Yayınlanan mesajınızın daha sonra silinmesi konusunda ise; bu tarz uygulamalar konunun gidişatına göre şekillenmektedir. Tekrar aramıza hoşgeldiniz... Saygılarımla YOL Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 21-05-08 22:07 . | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| Hala aynı sorunu yaşıyor musunuz bilmiyorum ama ben mailleri alıyorum |
|
| #10 | |
| Sorun düzeldi; her şey yolunda ![]() __________________
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|