"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Gündüz Programları../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| Bugün uzun süreden beri ilk defa gündüz programlarına bakmak zorunda kaldım inanamadım her açtığım kanalın alt yazısında stüdyoda belirledikleri kişiyle evlenmek isteyen izleyiciler olduğu konusunda bilgi veriliyordu.. Hemen her kanal sanki çöp çatan programı yapıyordu. İnsanlar stüdyoya gelip evlenmek istediğini belirtiyor ve tv başındaki kişilerde arayıp o kişiyle evlenebileceğini söylüyor bu nasıl mantık inanılır gibi değil.. Bu programları izleyen insanların düşünce yapılarıda beni endişelendirdi zira ben bir kaç dakika ancak dayanabildim izlemeye... __________________
Gitti gidiyor... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: beyTEPE
| yeni nesil için ne düşünüyorsnuz bilmiyorum ama yeni nesili bu programları izleyen anneler yetiştiriyor ![]() __________________
Güzel olacak biliyorsun. Ben de yıldızları seyredeceğim. Bütün yıldızlar, tıpkı makarası paslı birer kuyu olacak. Bütün yıldızlar susuzluğumu giderecek... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Bu tür programlarla insanları uyutuyorlar... ülkenin problemleri üzerine kafa yormaya ne gerek var? Ülkenin gelişmesi için neler yapılır kafa yormaya ne gerek var? Ülkenin kalkınması için neler yapılabilir, ülkenin sorunları nelerdir... vs.vs. kafa yormaya ne gerek var? Filanca kadın filanca erkeği beğendi mi? Filanca erkek felan kadınla evlensin mi? Bu kadar mühim şeyler var iken başka şeylere ne gerek var değil mi? Tv kanalları da bu ülkenin bu gerçeklerine parmak basıyorlar!!! __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2008
| Bu tür programlara beş dakidan fazla tahammül edemezken, insanların ekran başında saatlerce bu zırvalarla vakit geçirmesine şaşıryorum doğrusu. Bir de o programlara konuk olabilmek için kanalların önünde yatıp kalkanlar var. Boş işler dünyasının içinde dönüp duruyoruz maalesef. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Televizyondan seçeceğiz demek artık evleneceğimiz kişiyi ondan sonra aile yapısı niye çatırdıyor bir kaç dakika da yangından mal kaçırır gibi hızlı biçimde tanışan ve evlenen insanlar sizce adamakıllı geçinebilir mi? Bence mümkün değil. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Her kuşağın yetiştirilme sürecinde, terbiye edeni doğru yada yalnış yönde etkileyen (Dolayısıyla terbiye edileni de) faktörler vardı ve hâlâ var.. Format değişti belki sadece fakat sonucu aynı... Yeni nesilde de bir önceki nesilde olduğu gibi ve miktarda sağlıklı bireylerin yetişmesini, bu programların etkileyebileceğine inanmıyorum.. __________________
''Ezel sabahı Cibril bana dedi ki; Akla uşaklık eden bir kalbi kabul etme!'' (İkbal'den) |
|
| #7 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Apr 2008
| Beyler bayanlar kızacak birşey yok !!! Türkiye'ye döneyim ilk işim her sabah bir kase dolusu çerezle kadın programları izleyeceğim. Kanal kanal gezeceğim. Hatta gaza gelirsem arayıp, katılımcıların amcası, halası olduğumu iddia edeceğim. Maksat çorbada tuzumuz olsun. Kavgaları kızıştırayım. Kimbilir belki iyi para önerirlerse yüzüme kartondan Tülin yada Caner maskesi takıp programa bile katılabilirim. Abicim bu ülkede paraya ulaşmanın yolu buysa ben de varım. Bakınız habere; HÜLYA AVŞAR’IN FAN CLUB ÜYELERİ, GÜLBEN ERGEN’E SERT TEPKİ GÖSTERDİ: GÜLBEN, HÜLYA AVŞAR’IN SIRTINDAN ARTIK PRİM TOPLAMA. Hem haksızlık etmeyelim halkımız bu programlar sayesinde tepkisini dışa vuran bir halk haline geldi. Gün hepimiz Hülya Avşar'ız diye yollara düşme günüdür. __________________
"Memleketimizde birçok milyonerin, hatta milyarderin yetişmesine çalışacağız" M.K Atatürk |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: beyTEPE
| İnanmamanıza saygı gösteriyorum bu sizin düşünceniz.. Ama son yıllarda ki türk kadınının sosyal durumuna bakarsanız önemli ölçüde değişiklik göreceksiniz.. Öyle ki artık nesiller arasında ki farklarda artık açık ve net seçilebilmekte. Bhasettiğim nesiller aralarında kuşak farkı olan nesiller değil.. Türk kadını değişiyor.. Çocuklarıda.. Bu gerçektir. __________________
Güzel olacak biliyorsun. Ben de yıldızları seyredeceğim. Bütün yıldızlar, tıpkı makarası paslı birer kuyu olacak. Bütün yıldızlar susuzluğumu giderecek... |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Elbette size katılıyorum sözlerinizde sevgili Loresima, ancak yine de halkın kültür seviyesinin yükselmesinin bir sonucu olarak; bu tür yayın formatlarının elemine olması, daha iyi olacaktır... __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2008
| Bizim halkımızı, aile yapımızı, kültürel değerlerimizi vs. aklınıza gelebilecek her şeyi bu programlar, bu programda kendini idol zanneden insanlar, bu insanlara kıymet veren işgüzarlar çökertecek. Erkekler televizyondaki hayal ürünü kadınlar, kadınlar televizyondaki hayal ürünü erkekleri arasın, programlarla rütuşlanmış hayatlara özensin, özensin, daha da özensin... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|