"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Sigara yasağında son 5 gün/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| ![]() ![]() Sigara yasağında son 5 gün Kapalı alanlarda sigara içme'nin parasal cezası 62 Ytl'dir. Yasak 19 Mayıs'ta yurt genelinde uygulanacaktır. İçenlerin bilgisine... |
|
| #2 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Apr 2008
| Sigara içmiyorum ama yasaklarla bu iş olmaz. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| Uygulamada ne gibi dolaplar dönecek merak ediyorum nasıl bir uygulama olacak uyulanacakmı daha doğrusu zor biraz Türkiyede.. Zira taksilerde de yasaktı ama sofer amcam iç abla bişey olmaz şeklinde yaklaşıyordu olaya ![]() __________________
Gitti gidiyor... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Anlamadım özal bir şeymi demişti. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Sonunda kurtulacağız bu sigara illetini solumaktan, umarım hayata geçirilir ve umarım denetlenir... Saygılarımla... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #6 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Sigara yasağı başlıyor doğru ya. sanırım hastanelerde sıkı denetleme yapılır,artık bizlerde içmek için bahçeye çıkmak zorunda kalacağız.Bu yasayı protesto ediyorum.![]() __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Sende o tütün üreten köylülere yaşamaları için para yardımı yaparsın allah rızası için daha bitmedi delikanlı ouzoğlu, insanların rahat yaşamaları için arabalara firen balatası üreten fabrikalardaki işçilerde aspesle balata üretiyorlar akciyer kanseri olma riski on bin defa fazla onlarıda düşün ki egoist denmesin. |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| İçen biri olarak yasayı destekliyorum.. Herkes kendi gaz odasını inşa etmeli..Zehrini kendi solumalı.. __________________
''Ezel sabahı Cibril bana dedi ki; Akla uşaklık eden bir kalbi kabul etme!'' (İkbal'den) |
|
| |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Sigara yasağına sonuna kadar destek, tam destek, hep destek. Ben başkasının zehirini solumak zorunda değilim.. __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
| #10 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Apr 2008
| Yakında AKP olarak, bikinili ve mini etekli kızları görmek istemiyorum dersiniz. Ben artık AKP den herşey bekliyorum. Özellikle 1 mayıs polis teröründen sonra, AKP=Faşizm diyorum. Yalnız dinci faşizm. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|