"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Vulgarakis suikastinin arkasında Vodafone mu var?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Vulgarakis suikastinin arkasında Vodafone mu var? Vulgarakis suikastinin arkasında Vodafone mu var? Basınımız, Telsim´i satın alan Vodafone´nun Yunanistan´da kanunsuz telefon dinlediği ve casusluk yaptığı konusuna katiyen ilgi göstermiyor. Bazılarına göre bu ilgisizliğin sebebi, Vodafone´nun 400 milyon dolar gibi bir reklam kampanyası yapacağı ve dolayısıyla kızdırılması ve küstürülmemesi gerektiği. Dün, çok önemli bir gelişme daha oldu: Yunanistan’da, Vodafone’nun kanunsuz telefon dinlediği konusunu biraz isteksiz de olsa ortaya çıkaran kamu Düzeni Bakanlığı görevini yürüten Yorgos Vulgarakis’e bir suikast girişiminde bulunuldu. Bu arada, Bugün gazetesini tebrik ederim, konuyu Türk basınında veren tek gazete oldu. Bugün’ün haberini okuyalım: http://www.5n1khaber.com/haber_oku.php?id=78 __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|