| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Yetkililere öneri. / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Sevgili forum yetkilileri; Forumdan geçici veya daimi ayrılmak istiyen yazarların,veda sözlerinin yer alacağı bir başmlaık açılarak ana sahifede görünmesinin uygun olacağı düşüncesindeyem. Örnek alıntı. Alıntı:
Zaten bu gibi haler olağandır.Oluyorda.Kimileri daimi ayrıldiğini kimileri geçici ayrıldığını aynı başlık altında yapsalar çok daha derli toplu olur.Böyle olmayınca herkes kendi birkonu açarak dağınıklık oluyor. Ancak; O vedalaşmalar vs. aynı konuya günlük cevaplar yazılark,güncelleşmediğinden gerilerde kalarak hemen görülmemektedir.Hepsi bir başlık altında toplanırsa.Çok daha iyi olacağı düşüncesendeyim. Daha önce olan bu gibi vedalaşmayıda,açılacak başlık alanı altına taşınmasıda olabilir.Hem dağınıklıklarda önlenmiş olur. Bilmem anlatmaya çalışabildimmi?. Bu husuda görüşlernizi,açılması veya açılmamasının,ne gibi yararlı ve zarlı olacağı konusunu herkesin bilgilerine arzediyorum. Saygı ve sevgilerimle. Engin ol Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 15-05-08 13:43 .Sebep: Birkaç kelime eklendi. | |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Yerinde bir öneri..Böylece ayrılışların sansasyonelliği de kalmaz... sanırsam ben yavaştan gidiciyim..öyle gözüküyor.. sizlere iyi muhabbetler... En verimlisinden |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Sevgili Engin Ol'un önerisi bir düzen getirmesi bakımında değerlendirilebilir, sanırım... Saygılarımla... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Bence de güzel fikir. Cünkü ben mesela yakında bu güzel forumu terk etmek zorunda kalacagım, hemde uzun bir süre. Hic olmassa degerli arkadaslarımızın neden ayrıldıklarını ögrenmis oluruz özetle: __________________
Bütün insanlar kardestir. |
|
| #5 | ||
| Alıntı:
Neden sevgili süpheci? Bizi bırakıp da, nereye gidiyorsunuz? Hem de, uzun bir süre... Bu bir zorunluluk, herhalde... Terk etmek zorunda kalmak... Sevgilerimle... __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
Sevgili oguzoglu: Benim gidiyor olmamda bir zorunluluk, bu forumdan uzun süre ayrı kalacak olmamda bir zorunluluk. Bütün dilegim inanırın ve inanmıyanın sizin gibi bir zekayı anlamasıdır. Özümüzle bulusmanın verdigi sevinc gibisiniz. Sevinc te biz de hüzünde. Özümüz de zerre kötülüge yer yoktur. Size ve bütün forum arkadaslarıma iki damla göz yası hediye ediyorum! Cumartesi gününe kadar sizinle beraberim. Pazar günü gidiyorum baska bir cografyaya. Tanrı'ya emanet olun. A dieu. Alla meakum. (Hepsinin de anlamı aynıdır) __________________
Bütün insanlar kardestir. | |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
Gidişinize çok üzüldüğümü ifade etmeliyim; sevgili süpheci, hem de çok... Takdirlerinize ve övgülerinize de; çok teşekkür ederim, ayrıca... En kısa zamanda; dönmenizi temenni ediyorum... Sevgim ve saygım, sizinle olsun... __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
| #8 | ||
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
Bu tür dramatik başlıkların açılmasına hiç gerek yok. Her gidiş biraz hüzünlüdür. Böyle bir başlık, tartışmalar sırasında farklı duygulanım içine giren kişiler için de teşvik edici de olabilir. Aslında "ben gidiyorum" Ya da "Eyvallah" diyerek ayrılış ilanlarını da çok gereksiz buluyorum. Hatta "ben gidiyorum. Kaydımı siler misiniz?" şeklindeki ifadelere de... Burası bir forum. Bir tartışma ortamı. Benzer binlerce forum da var. Gidilir, gelinir...Çok da abartılmaması gerektiğini düşünüyorum. "Ayrılıyorum" diyerek kalanlara hüzün dağıtmanın bir anlamı olmadığı gibi, yönetimin böyle bir yol açmasını da anlamsız buluyorum. Bakın, şu anda Sn.şüpheci'nin yazdıkları ne kadar "irkiltici". Sn.şüpheci umarım kötü bir şey yoktur. Dediğim gibi her ayrılık sinyali hüzün veriyor insana... | |
|
| #9 | |
| Sevgili Melnur: Sizinle hemfikirim. Bu türden baslıkların dramatik, irkiltici yönü olacagı asikardır. Emin olun forumla ve forum arkadaslarımla hic ilgisi yok. Bunu yazdıgıma bile inanamıyorum! Ve arkadaslardan rica ediyorum! Alıntı yaparak bana soru sormasınlar. Haklısınız sevgili melnur: Bu türden baslıkların keder ve üzüntü sebebi olacagı da asikardır. Saygılar. __________________
Bütün insanlar kardestir. |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
forumdan ayrilislari da pek fazla kurcalamamak gerek gibi geliyor bana, zira herkesin kendine göre cok özel durumlari olabilecegi gibi ani ayriliklar ani kavusmalar yasanabilir? burasi nihayetinde iyi dostluklarin da kurulabildigi bir tartisma forumudur. Kisa ya da uzunca denebilecek ayriliklar yasansa da dünyanin her yerinden buraya, yani bizlere ulasabileceginize emin olabilirsiniz ![]() ![]() yine bir gün görüsecegimiz umudu ile... __________________
Sevda deyince, insanlarin ödlerinin patladigi bir cagda yasiyoruz.... | |
|
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|