| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Bir haftada 4 büyük felaket/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Fizik, Kimya, Biyoloji, Astronomi, Jeoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Bakıyorumda bir haftada 4 büyük felaket yaşandı kimsenin umurunda aeyil nedense, eski bir deyim varya tutturdular bu rakkamı 6 666 666 bu mayıs ayında dünya nüfusu bu kadar olucak uğursuzlukların başlangıcı olucak diye, ne oluyoruz böyle dünyanın durumunu kahinlermi biliyor. |
|
| |
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Neden sevgili göktürk? Neye bağlıyorsunuz bu dört büyük felaketi? __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Küresel ısınma... __________________
Düşünceler olmuş bir sarp. Mantık olmasa bu ne harp! |
|
| #4 | |
| Bana göre de ama, sevgili göktürk; böyle düşünmüyor kanımca... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Romantizm akımıyla edebiyatta boy gösteren dinsel efsanelerin oldukça etkisinde kalmışsınız Sn.göktürk...Tanrı'nın işi gücü yok da 6.666.666 yı mı bekliyor ? Ayrıca şeytanla aralarında olan kavgadan dolayı insanların canını mı alıyor ? Ayrıca 666 numarasını şeytan mı seçmiş bu benim numaram diye Tanrı'ya söylemişte bu rakam uğursuz oluyor ? |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| slm. 4 Büyük Felaketin Sebebi = İnsan. |
|
| #7 | |
| Doğanın insan eliyle katledilmesi neden olmakta, iklimler dahil tüm bu değişikliklere... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #8 | |
| Bu sene anlantis okyonusundan sahilleri yıkıcı on - onbeş kasırgalar çıkabilir, çin depremi gizemli atlantik okyonusunun manyatik alanını tetiklemiştir çinin tam tersine isabet ediyor okyonus çünkü. |
|
| |
| #9 | |
| Bakın neler buldum bir evvelki tahminim de doğru demekki bu viski nelere kadir insanın hayellerini genişletiyor derken bilimsel verilerde beni destekliyor buyurun. İstanbul marmara Fay hattının antipodu ise pasifik okyanusunun ortasında, gözünüz pasifikte olsun antipod sitesinde, işaretlediğiniz bir noktanın google map üzerinde dünyanın diğer tarafına denk düşen noktası gösteriliyor. http://www.antipodemap.com/ bu da dünya'nın tam antipod haritası |
|
| |
| #10 | |
| Linkini verdiyim dosyanın türkçesi. antipod çin/siçuan>>şili antipod1.JPG [ 109.71 KB | 7 kere görüntülendi ] bu resimde gördüğünüz gibi çindeki depremin merkez üssünün antipodu şilideki volkanın çok uzağında bulunuyor. Chaiten volkanı, kırmızı ok ile gösterilen bölgenin de güneyinde... göktürk Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 26-05-08 00:19 . |
|
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|