|
|
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Üç Hilal Parti Sembolü Olmaktan Çıkarılmalıdır. / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: türkiye cumhuriyeti
| Evet düşündüm, düşünürken böyle büyük bir maneviyat altında ezilen bir muhalefet bunu artık daha fazla ileri götüremeyecektir...Bu nedenle belli kesimin degil bir bütün olan ülkenin tüm insanların bu maneviyata saygı ve sahip çıkması için parti sembolü olmaktan çıkarılıp ülkenin tarihi mekanlarına,tarihin geçilmez surlarına,gerekirse dökülen kanlarımızdan oluşan ay,yıldızlı bayrakla aynı safta dalgalanmalıdır,dalgalanırken orta asyaya kadar yayılmalıdır diye düşünüyorum.... cenkGULL Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 16-05-08 19:38 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2008
| Asla ve asla bu gerçekleşmeyecektir. __________________
...Savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa ve silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle, savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: türkiye cumhuriyeti
| [sayın =batuhan95;413588]Asla ve asla bu gerçekleşmeyecektir.[/quote] olması mümkün olan şey olmalıdır.. bir osmanlı evladı olarak bunu tüm kalbimle isterim... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| böyle bir şeye birileri karar verip şöyle yapalım böyle yapalım diyemez.. tüm toplum adına karar verip bir şeyleri uygulayamaz.. eğer olsaydı zaten bu kendiliğinden olurdu... Türk bayrağını ve Atatürk'ü siyasi sembol olarak kullanmaya hakkınızın olmadığı gibi siyasi sembolünüzü de tüm ülkeye dayatmaya hakkınız yoktur.. Türk bayrağı ve Atatürk kullanılmıyor mu? bence iki tarafca da kullanılıyor... dinin ve türbanın kullanıldığı gibi... Ama DÜŞÜNEN bir insan tek tarafın tüm kurallarını dogmatik bir şekilde kabul etmez.. bir ideolojinin peşinden gitmez kendi ideolojisini yaratır.. buna gücü yoksa en yakın olduğunun yanında bulunur. ama onun yanlışlarını görerek açıkyüreklilikle eleştirebilmelidir. onu oldugu gibi devam ettirmek yerine sürekli yenilemeli fikirleriyle katkıda bulunarak daha ilerilere taşımalıdır... tıpkı bir annenin çocuğunu yetiştirmesi, büyütmesi gibi... ve en önemlisi karşı tarafın başarılarını, güzel fikirlerini taktir edebilmelidir... asıl o zaman güçlüdür çekincesi yoktur.. amaç bu ülkeyi daha güzel hale getirmekse bu kavga gürültü ile değil, fikir alış verişi ile el ele olmalıdır... küçük hesaplar peşinde olunmamalıdır... o yüzden bırakın toplumsal değerler oldugu gibi kalsın. değişmesi gerekiyorsa bu zaten zamanla olur ama hiçbir insanın ya da grubun buna karar verip dönüştürme süreci için eyleme geçme hakkı yoktur!... saygılarımla... __________________
artık beni asla yaralayamaz hayat eğer istemezsem yıllar beni kolay yakalayamaz ben durup beklemezsem.... |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2008
| Osmanlı evladı değiliz biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız. Ne mutlak monarşi ne meşrutiyet. Biz cumhuriyet çocuklarıyız. Biz Atatürk'ün çocuklarıyız. Buna da izin vermeyeceğiz. __________________
...Savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa ve silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle, savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa... |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| üc hilal parti sembolü de neymis. Gökte bir hilal vardir, o da yeni aydir ![]() __________________
Turbanla kros yarışmasınada senin ne işin var? |
|
| |
| #7 | ||
Ayrıldı Giriş Tarihi: Dec 2007
| Alıntı:
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Dünya Cezaevi Türkiye Koğuşu
| olması mümkün olan şey olmalıdır.. bir osmanlı evladı olarak bunu tüm kalbimle isterim...[/quote] Olması mümkün mü?Artık hayal kurmaktan vazgeçin ve gerçeklerle yüzleşin lütfen.Ben de bir osmanlı evladıyım ve bunun gerçekleşmesinin zerre kadar mümkün olmadığının farkındayım.Nasıl mümkün olsun ki,bizim Sovyet Rusya'dan farkımız ne? Turancılık olması mümkün olmadığı için olmamalıdır..Bir osmanlı evladı bunun olamayacağına inanmalı dır. __________________
Sevgilim,eylem güzelim benim Yitik bir ülkeyi korumaya değil, Yeniden kurulacak bir ülkeyi, Aşk ile örmeye benzer devrimci olmak. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Dünya Cezaevi Türkiye Koğuşu
| Evet gerçekleşmeyecektir.Biz gerçekleşsin desekte gerçekleşmeyecektir.Karşı taraf hayır derse onları işgal mi edeceğiz?Karşı tarafın böyle bir beklentisi olsa bunu düşünebilirdik. Atatürk'ün yurtta barış dünyada barış ilkesine göre hareket etmeliyiz.Siz onlarla aranızda ne kadar duygusal bağ kurmaya çalışırsanız çalışın onlar bu durumu kabullenmeyeceklerdir.Kabullenmemişlerdir de. __________________
Sevgilim,eylem güzelim benim Yitik bir ülkeyi korumaya değil, Yeniden kurulacak bir ülkeyi, Aşk ile örmeye benzer devrimci olmak. |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
siz bir Osmanli evladi degil anadolu cocugusunuz sayin akilli bilim. Osmanli devletini kuran Ertugurul ve Osman Bey´den gayri gelen 600 yilllik sürecte tüm padisah mi desem halife mi, hepsinin de arasinda azami 120-130 tane karisi türk degildi ![]() kisi de en fazla 7 nesilden gecmisini alir, bunu biliyorsunuzdur??? Osmanli evladiyim demek, AB üyeligini kan bagi ile kabul etmek demektir ![]() __________________
Turbanla kros yarışmasınada senin ne işin var? | |
|
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|