|
|
||||||||||
![]() |
| |||||||
| İslama bildik CHP yaklaşımı / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| sayın önder savın hacca niyetlenen chpli vatandaşla nasıl dalga geçtiği kameralara takılmıŞ. yani din de millet de sizindi diyesi geliyor insanın ![]() http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=169441 __________________
Bırakın geçsinler, bırakın yapsınlar |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2008
| Önder SAV'ın görüntülerini izledim,ne denilebilir ki ? Sonuçta eğer ki bir dine inanmıyorsanız ya da ahlaki değerleri aşacak cümleler sarfermeyi düşünecekseniz karşınızdaki kişinin ya da kişilerin değer yargılarına zarar vermeden tu kaka ilan etmeden konuşacaksınız ama ne yazık ki Önder SAV bunu yapamamış onu kınıyorum ve de islamiyet'in hele ki Peygamber Efendimiz (s.a.v) böyle dalga konusu edilmesine itiraz ediyorum ve de aslında bunu söyleyen kişi kendiyle dalga geçtiğinin farkında olmadığına inanıyorum. Saygılar __________________
Aç Kalmak Alçalmaktan iyidir Hz. Ali(r.a.) |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: BYTPe
| Bunun için CHP yaklaşımı demesek daha doğru olur. Çünkü bu Önder Sav'ın sözleridir. Bunu partiye mal etmek oldukça yanlış bir yaklaşımdır. Önder Sav'ın sözleri için de diyebileceğimiz çok birşey yok kendisi herhalde sarhoştu.. __________________
Güzel olacak biliyorsun. Ben de yıldızları seyredeceğim. Bütün yıldızlar, tıpkı makarası paslı birer kuyu olacak. Bütün yıldızlar susuzluğumu giderecek... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Izmir
| Beni kişilerin söykledikleri değil de yaptığı icraatlar ilgilendirir herkesin kendi görüşü..Kesimin hepsine mal etmek yanlış olur.. Bu görüş ve söylenenler hakkında yorum yapmam... ilahiyatçıların işi bu.. Saygılarımla,, __________________
''Aklımdan geçenleri kalbimde demlemişim.'' |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
![]() __________________
Benim fikirlerim yanlış ihtimali olan doğrulardır. Başkalarının fikirleri ise doğru ihtimali olan yanlışlardır. (İmam-ı Şafii) | |
|
| #6 | |
| İlahiyatçılarla ne alaka? __________________
Güzel olacak biliyorsun. Ben de yıldızları seyredeceğim. Bütün yıldızlar, tıpkı makarası paslı birer kuyu olacak. Bütün yıldızlar susuzluğumu giderecek... |
|
| #7 | |
| Sanırım İslam'ın değerleriyle ve Paygamberi'yle alay etmenin dini hükmünü kastediyor arkadaşımız. Bunu Deniz Baykal'a sormak gerekiyor işte ![]() __________________
Benim fikirlerim yanlış ihtimali olan doğrulardır. Başkalarının fikirleri ise doğru ihtimali olan yanlışlardır. (İmam-ı Şafii) |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Ben bir dalga geçme olayı göremiyorum. Eğer Muhammede adıyla hitap etmek dalgaysa ben de dalga geçiyorum. Bana göre sayın Sav:''Araplara para kaptırma'' demişse doğru demiştir. Keşke arkasında durabilse diyorum. Asıl olarak insanların cehaletinden yararlanıp din tücarlığı yapanlara karşı çıkılmalıdır. __________________
Benim Manevi Mirasım Bilim Ve Akıldır... ATATÜRK |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
Bütün CHP'lilerin söylemek isteyip de söyleyemediği sözleri söylüyor. Gerçekten dürüstçe bir tavır sergiliyor. İçindeki hıncı,kini ve nefreti açıkça, eğip bükmeden söylemesi takdire şayan! CHP zihniyeti budur işte. Araplara para kaptırmamak için Hacca gitme diyor. Daha da ileri gidiyor, "Muhammed seni bırakmaz" diyerek korkutmaya çalışıyor amcayı. Halkla, halkın değerleriyle, hatta kendi seçmeniyle bu kadar sorunlu olan bir partinin iktidara gelmesi hiç mümkün müdür? __________________
Benim fikirlerim yanlış ihtimali olan doğrulardır. Başkalarının fikirleri ise doğru ihtimali olan yanlışlardır. (İmam-ı Şafii) | |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
Dalga geçme göremiyorum yaklaşımınıza yorum farkı diyemeceğim. Hz. Muhammed'e adıyla hitap etmenin dalga geçmek olmadığı Önder Sav'ın kullandığı ifadelerin alaycı olduğundan bahsetmekteyiz. Burda sizi hiç tanımayan insanlar bile size SAYIN diye hitap ediyorsa bir din lideri hakkında konuşurkende bazı hitap sözleri kullanılmalı diye düşünüyorum. Hangi dinden olduğunuzu bilmiyorum ama -ya da herhangi bir dinle bağlantınız olup olmadığını- bırakın din liderlerini bir insana bile hitap ederken adıyla hitap edilmez SAYIN ezkamo.. __________________
Güzel olacak biliyorsun. Ben de yıldızları seyredeceğim. Bütün yıldızlar, tıpkı makarası paslı birer kuyu olacak. Bütün yıldızlar susuzluğumu giderecek... | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|