|
|
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Gerilladan Anneye / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Şiir denemeleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: May 2008
| Anne Anne dışarı nasıl Beyaz güvercin dalgalanıyor mu? Anne buradan ne kuş geçiyor ne özgürlük Ya anne onlar size uğradı mı? Anne size zeytin dalları uzatıldı mı? Sizi düşünüyorum anne dört duvar arasında Verilen her elektirikte,söylediğim her özgürlük naralarında Anne oralara işkence uğradı mı,uğradı deme anne Bizim buradan gitmiyor,her zaman beni buluyor Anne oralarala umut uğradı mı? Annem bende hiç bitmiyor,tam şu kızıl bandımda Anne dağlar ardında güneş doğuyor mu? Doğmadı ama doğacak deme annem Sosyalizm herkesi içine alacak deme anne.... by_sosyalismo Keje Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 18-05-08 13:32 .Sebep: Yazım Kuralı İhlali |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2008 Ülke / Şehir: hırbe reşik
| Konuşur gibi yazmışsın çoğunlukla ama konu güzel biraz duygu katsanda fena olmaz.dediğim gibi konuyu beyendim. |
|
| #3 | |
| çok güzel olmuş eline sağlık.... Bana diyarbakırı hatırlatırdı...devamını bekliyorum.. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: i s t a n b u l
| Herkese "farklı" şeyler hatırlatan bir şiir. |
|
| #5 | |
| yorumlarınız için çok tşkkürler... |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| Konu gercekten iyi üstünde calismaniz gerekli bence,daha iyi olacagina eminim... Devam etmesi dilegiyle... __________________
Ez da bas nastikim..... Seni iyi taniyorum..... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|