| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Türkçeyi yabancı dil olarak seçen 355 öğrenci, 4. Uluslararası Türkçe Olimpiyatı için İstanbul"a geliyor. 83 ülkeden gelen öğrenciler 9-16 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan 4. Uluslararası Türkçe Olimpiyatı"nda altın madalya etnam"a, Brezilya"dan Tanzanya"ya 83 ülkeden 355 yabancı öğrenci, Türkiye"de “En iyi Türkçe” için yarışacak. Kültür Bakanlığı ve Türkiye"yi Tanıtma Fonu tarafından da desteklenen Uluslararası Türkçe Olimpiyatı 2003 yılından beri düzenleniyor. 17 ülkeyle başlayan yarışmaya ilgi her geçen yıl biraz daha artıyor. Olimpiyatın 9-14 Haziran tarihlerinde yarışma bölümü Ankara Kızılcahamam"da, finali İstanbul"da Myshowland"de yapılacak. Yalabilmek için yarışacak. Meclis Başkanı Bülent Arınç"ın olimpiyat meşalesini yakmasıyla başlayacak final gecesine yarışmaya iştirak eden ülkelerin büyükelçileri de katılacak. http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=23765 __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü Antioksidan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 02-06-06 18:49 .Sebep: uzun alıntı |
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| slm. İşin içinde tanıtım olunca herşey iyi olur. Buna birşey diyemem. Ama mesajda ilgimi çekti. Alıntı:
Bu 355 öğrenci üzülmezmi. Ya da yanlış tercih yaptık diye düşünmezmi. Türkiye Resmi dil Türkçe İstanbul ve Myshowland. | |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Aug 2005
| :61 Kendi dilimize onlar kadar saygı gösterememişiz... ![]() |
| #4 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Türkçe yarışması için 5 kıtadan gelenleri görünce Myshowland adından vazgeçti Uluslararası Türkçe Olimpiyatı’nın yapılacağı Myshowland, adını İstanbul Gösteri ve Kongre Merkezi olarak değiştiriyor. Sahibi Mustafa Özbey, isim değişikliğinin gerekçesini açıklarken tüm Türkiye'ye örnek olacak mesajlar verdi: “5 kıtadan yabancılar gelip Türkçe konuşurken buranın adının İngilizce olması büyük saçmalıktı.” devamı : http://www.zaman.com.tr/?bl=haberler...0609&hn=292213 __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| adamlar kara mizah yapıyor da biz anlayamıyoruz ![]() __________________
birbirimize verecek ellerimiz var, uzaklara götüreyim sizi, tutun elimden. P ELUARD |
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| slm. Alıntı:
kehleti Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 10-06-06 17:55 . | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|