"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Allah'a inanmayanlar neye inanır? arkadaşlar; diyoruz ki ALLAH'a inanmayanlar ne kaybeder iannanlar ne kazanır....peki ALLAH'A inanmayanlar neye inanır??? saygılarımla |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006 Ülke / Şehir: izmir-adana-sakarya
| Burada inanmaktan kastınız ne sn. japon? |
| #3 | |
| Allaha inanmadıklarına inanırlar:-) . Yani ateisttirler. Adı üstünde... A teist. A: Tanrı teist: Tanımaz :-) Bu seferlik kusura bakmayın. |
| #4 | |
| arkadaşlar; ALLAh'A inanmayanlar neye inanırlar demekle şunu söylemek istemiştim...bu dünyanın kendi kendine var olduğuna mı inanıyırlar?yoksa başka tanrıları mı var??yada bu dünydaki düzenin nasıl işlediğini nasıl savunuyorlar??her gün geceden sonra sabahın olmasını sağlayan varlık ALLAHtan başkası mı??ALLAHa İNANmıyorlarsa neye iananıyorlar onu merak ediyorum cevaplarınızı bekliyorum.... saygılar..... |
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| gidipte geri gelen olsa bize anlatsa yokki..Onun için bu dünyada özgürce yaşayın. Hayatın tadını çıkarın. İşinizi sağlama alın. Ne olur ne olmaz |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| bak ne guzel ornek vermişin japon her gun geceden sonra gunu gercekleştiren allah değil midir , bizler burada kendi dusuncemize cok net bir cevap getirdiğimiz su dusunceleri getiriyoruz , nesnel doğa gorunguleri ve surecleri ne insanların nede ruhani ustun bir varlığın sonucunda ortay cıkmıstır , onlar varolmaktadırlar ve insanlar onları kendine yararlı bicimde kullanabilmektedir , ona yetkin olabilmektedir ama onları değiştirememektedir , .. diyalektik materyalizm e göre yani bizim savunduğumuz teoriye gore dunya su yada bu sekilde bircok maddenin birbirine kossulanmıslığı ile ortaya cıkmıs olan bir nesnel surec ve gorunumdur .. |
| #7 | |
| sayın ibrahim oz; peki bu görüntüler kendi kendine mi ortaya çıkmıştır?bu düzen nasıl dengenlenmiştir..bunu yapan kimdir?ruhani bir varlık değil diyorsunuz insan değil diyorsunuz peki nedir? saygılarımla.... |
| #8 | ||
| Alıntı:
sizler bence inanmak için bahane arıyorsunuz sorun bu işte | |
| #9 | |
| sayın sparteküs; bana bunların cevabını verin ozamn ben düşünüyorum ve bu dünyanın bu evrenin kendi kendine olamayacağını düşünüyorum ve ALLAhın var olduğuna inanıyorum...inanmak için bahane aramıyorum inanıyorum...senn bence bahanen var inanmamak için... düşünmeyi birazda inanmamak için bahane bulmamanı tavsiye ederim.... saygılarımla.... |
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jun 2006
| insan nankördür, asidir, yalancıdır, kötüdür, bencildir. İnsan iradesini kullanmaz, düşünmezse bu saydığım kötü hasletlerin tamamını kendi yaşantısında bulabilir. Bu sebebledir ki, insan yaratıldığına inanmamak için binlerce bahane üretebilir ama inanmak için bir tek sebep yeterlidir |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|