|
|
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Yazıyaz Dergi Haziran 2008 / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Yazıyaz DERGİ, EVRİM, MARKSİZM ve BLOG ile ilgili Etkinliklerin yer alacağı bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Kültür-Sanat Dergi Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| Yazıyaz Dergi 22. Haziran sayısı yayında. Öncelikle yaşanılan gecikme için özürdileriz. Bu ay kapak konumuz sayın Hasan KAYA'nın hazırladığı "Göç ve Göçmenlik" adlı yazı. İçerikli ve akıcı bir şekilde kaleme alınan bu dosyayı keyifle okuyacaksanız. Her ay olduğu gibi bu ay da değerli yazarlarımızın yazıları, kültür-sanat yazılarımız, işçi günlüğü ve sizlerden gelenler ile derlenen son sayfa yazılarımız sizlerle. Kültür sanat bölümünde Ömer Zülfü Livaneli, Kazım Koyuncu ve Nazım Hikmet ile ilgili yazılar ile birlikte bu ay dergimizde sayın Ali Barış KURT'un A.Kadir KONUK ile ve sayın Gizem PEKCAN'ın Karapaks müzik grubu ile röportajını da bulabilirsiniz. Tüm yazarlarımıza ve emeği geçen herkese katkılarından dolayı teşekkür ederiz... Keyifle okumanız dileği ile... ---- Dergi iletişim adresimiz > dergi@yaziyaz.com antropolog Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 02-06-08 12:36 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
| 22. Sayı gerçekten muhteşem olmuş. Emeği geçen tüm dostlara ve dışarıdan yazı gönderen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz... __________________
Söyledim ve ruhumu kurtardım. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim
| Kazım Koyuncu ile ilgili yazım aceleye geldi; malum ünv.finalleri zamanıydı... Beğeneceğinizi umuyorum. __________________
"Devrimi düşlüyorsan ona göre yaşarsın. Yürüyüşün farklı olur. Bakkala, manava başka türlü davranırsın. Bunun için sana kimse puan yazmaz tabii ama anlarlar, orada birisi farklı yürüyordur." |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Karapaks söyleşisi pek içten ve samimi olmuş. İlk gözüme çarpan kısmı bu oldu. Kutluyorum ![]() Derginin kalanına henüz göz atmasam da verilen emeğe değecek yazılarla karşılaşacağımı biliyorum. Hepinize teşekkürler. |
|
| #5 | |
Kültür&Sanat ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Teşekkür ederiz efendim (: __________________
"..beklenmeyeni beklemezsen bulamazsın" heraklitos |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| Dergi yine takip edebildiğim ve okuyabildiğim kadarıyla çok iyiydi. ilk önce ; ^^Tersine dünya ^^yı okudum. evet katılmamk elde değil çelişki dolu bir dünya yaşıyoruz ve yaşamaya devam ediyoruz ve bunu çok sade dille ve anlaşılır yazdığı için syn.Ali kızıltoprak'a teşekkürler ve diğer arkadaşların da kalemine sağlık.. sevgiyle kalın __________________
''Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa;orada güneş batıyor demektir'' |
|
| #7 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Dergiye emeği geçen herkesin eline yüreğine sağlık muhteşem olmuş. __________________
Edirne'den Ardahan'a Her karış toprağımın sesi çınlar sazında Sana bana değil dostum Duymasını bilmeyene derttir AHMET KAYA |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Sayın Oğuzoğlu'nun hikâyesi 'Deneyim' de bu sayıda gözüme çarpanlardan.. 'Deneyim' bu konum için bana göre, en iyi seçim değil..Tanışıklık adına yazarın tarzıyla, net bir açılım vermiyor.. Diğer hikâyelerinden birini görmek beni sevindirirdi bu bağlamda... Buna rağmen forumdan hoş bir renk taşınmış dergiye.. Esenlik kaleminize sevgili Oğuzoğlu.. |
|
| #9 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| Bugun sayfalarını karıştırma fırsatı buldum nihayet derginin. Gerçekten görsel ve içerik olarak çok güzel olmuş. Emeği geçen herkese teşekkürler... Dergi'de çalışmak gerçekten çok keyifli bir iş. Bunu insan uzakta olunca daha iyi anlıyor... __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|