"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

"Kürt Nüfus Artışı Durdurulsun..."

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski07-06-06, 13:24  #1
komutan

komutan'nın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Ülke / Şehir: Vatansız yerden
"Kürt Nüfus Artışı Durdurulsun..."

İzmir'de Türkçü Toplumcu Budun Derneği (TTBD), 6 Mayıs tarihinde Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde , ''Kürt Nüfus Artışı Durdurulsun'' standı açtı.TTBD , caddedeki binalardan birine de ''Diyarbakır'da DEHAP varsa İzmir'de Buduncular var'' yazılı bir pankart astı.
Çagdaş Hukukçular Derneği (ÇHD) ise, Ceza Yasası'nın (tck) 216. maddesinde yer alan ''halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama'' iddası ile TTBD hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kaynak:www.gundemimiz.com

Sevgili Dostlar bu konu hakkında yorumlarınız alabilir miyim?
Saygılar...

komutan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 07-06-06 13:39 .
komutan is offline  
Eski07-06-06, 19:19  #2
masle

masle'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006

Bu kadarına da pes, nu ne bağnazlık. Bilmiyorum bu insanlar kendilerini başkalarından üstün mü sanıyorlar? İnsanların hayatına böylece müdahalede bulunma yetkisini onlara kim vermiş. Bence çok ayıp ve haddini aşan faşizan söylemler, ben bir türküm ama inancım gereği böyle bir şey ne yaparım ne yapana sessiz kalırım, haddi aşmak desek buna ağır olmaz.
Eski07-06-06, 20:11  #3
suri
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Jun 2006

Hala bunları tartılışıyoruz, yazık. İnsalık daha da geriye doğru yol almış tam hız geriliyor. Ve faşizan söylemler ne yazıkki artıyor, kınıyorum
suri is offline  
Eski07-06-06, 21:14  #4
ceZzZa
Kayıtlı Okur

ceZzZa'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006

Türk ailelere aile planması,modern toplum adı altında 2 çocuktan fazla çocuk yapmaması fakat Kürt olan (yada öyle bilen) ailelerin 25 çocuk 3 karı 1 adam yaşamaları çok mu adil?
Bu arada bu bu olayı desteklediğim anlamına da gelmez yanlış anlamayın
ceZzZa is offline  
Eski08-06-06, 11:43  #5
dogulu163
Kayıtlı Okur

Giriş Tarihi: Apr 2006

iyi walla artık kürtlerin evlenmelerinide yasaklayın birde erkekleri hadım ettiniz mi tamamdır
dogulu163 is offline  
Eski08-06-06, 17:52  #6
uygar01

uygar01'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2006
Ülke / Şehir: :::İZMİR:::

Şimdi napabiliriz bu durdurma için acaba...Acaba bütün Kürt erkekleri hadım edip,kadınlarınında rahimlerini mi diksek...
Yani o kadar saçma bir şeyki.Ben İzmir'de yaşıyorum böyle rezaletler yeni yeni çıkmaya başladı burada.Hayır Ankara ve İstanbul'da tutunamıyanlar burayamı kaçıyor?
Buduncular denen dernek gerçeği yansıtmamaktadır.Bunlar sadece Ülkü ocaklarının yeni maşasıdır...
uygar01 is offline  
Eski08-06-06, 20:02  #7
Hamas
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Mar 2006

Alıntı:
Sayın uygar01 şöyle demiş:

Şimdi napabiliriz bu durdurma için acaba...Acaba bütün Kürt erkekleri hadım edip,kadınlarınında rahimlerini mi diksek...
Yani o kadar saçma bir şeyki.Ben İzmir'de yaşıyorum böyle rezaletler yeni yeni çıkmaya başladı burada.Hayır Ankara ve İstanbul'da tutunamıyanlar burayamı kaçıyor?
Buduncular denen dernek gerçeği yansıtmamaktadır.Bunlar sadece Ülkü ocaklarının yeni maşasıdır...

Budun derneği ile ülkücüler arasındaki farkı görmek ve bu türkçü diye nitlendirilen neo nazi düşüncesi hakkında biraz bilgi edinebilmek için http://ozturkler.com/forum/index.php verdiğim linke bir göz atmanızı öneririm.
Hamas is offline  
Eski08-06-06, 23:06  #8
eda
Yazar Adayı

nasıl yani insan kendimi seçiyo uyruğunu.düşününkü küçük bi çocuk hiç birşeyden haberi yok 2 yaşında oyuncak silahlarla 7 yaşında gerçek silahlarla tanıştırılıyo ve buna kendi değil anne yada babası izin veriyo sizce bu çocuk ilerde anarşist olmasında ne olsun?şimdi bu çocuk kürt yada türk olmuş farkedermi?ben bi türk çocuğuyum ve ailemden ne gördüysem o yolda ilerliyorum bizim türk milletimizde yokmu sanki eli ne kanlara bulanmış.beni yanlış anlamayın kimseyi savunmuyorum,sadece birbirimize düşürülmek isteniyoruz.önemli olan insanlık 5 parmağın 5ide bir değil malesef her milletin iyiside var kötüsüde.
eda is offline  
Eski09-06-06, 06:06  #9
Elaşina
Ayrıldı

Elaşina'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın kaan şöyle demiş:

Kürt nüfusununn atışını dert etmeyin. Çünkü "bir türk dünyaya bedeldir."
Sayın Kaan, espri yeteneğiniz harika...:-) Bir Türk dünyaya bedel olduğu için Kürt nüfüsun artışını dert etmeyeceğiz :61

Sorun : Kürt nüfusu

Çözüm: Bir Türk dünyaya bedeldir. :D
Sesimiz bıçak gibi saplanır bulutlara
Elaşina is offline  
Eski09-06-06, 17:41  #10
#huzur#

Bu görüş nasıl ortaya atılıyor ve forumdaki bazı arkadaşlar bunu nasıl savunuyor hala anlamış değilim.Basit bir mesele değil ki bu böyle saçma fikirler ortaya atılıyor.Yani bunu ortaya atan kişiler sonunda ne olacağını hiç mi düşünmüyor.Sonunda buraya kadar da geldik.Daha fazla yazamayacağım Allah yardımcımız olsun.SAYGILAR...
Geçip de aynaya,soran olmaz mı?
#huzur# is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı