|
|
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Benim Yorgunluğum / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Şiir denemeleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jun 2008
| Dilimin ucuna gelen onca sözcük... Boğazıma diziliyor... Saygısızlık etmemek adına susuyorum Yorgunum , çok yorgunum. Üzgünüm , kırgınım.İçimde gittikçe büyüyen bir isyan var. Kendimi tanıdıkça , isyanım büyüyor , bana sunulana baş kaldırıyorum. Benden beklenilenlerden usandım , Bütün olanlar için kızgınım. Kendimi hapsetsem odalara, Kulaklarımı tıkasam , duymasam , çıt çıkmasa Kaybolup gitsem..Şahit olmasam çirkinliklere Kendi zindanıma kendim söz geçirsem Öfkelere maruz kalmasam. Kini öfkeyi yıkayabilsem Gözlerim çirkinliklere kapansa , karanlıklara ışık olsa Yüreğim hissetmese sevgisizlikleri Huzuru , ta içimde hissedebilsem Kaygılardan , endişelerden , uzak kalabilsem Günlerimi sakin durgun yaşaybilsem Başkaları beni incitmese kanatmasa yüreğimi ,Çok şey mi istiyorum sizce ? Dilimin ucuna gelen onca sözcük Boğazıma diziliyor Saygısızlık etmemek adına susuyorum. Susmayı bana öğretmişler , susmazsan asi olursun. Saygısız olursun Susmak neyi değiştirecek , sadece başkalarının seni sindirdiğini düşünmesine yarayacak Seni susturduğunu düşüneneler yüreğinide susturabilirlermi? Ben artık susmak istemiyorum Yeterince susmadım mı? İçimdeki isyanı boğmaya çalışmak beni geriyor , mutsuz ediyor.. Susmak , nereye kadar , ne zamana kadar. Başkalarını mutlu etmek adına , evet yada hayır demek zorunda değilim Bunu anlatamıyorum , insanlara Yoruldum. Kısır döngülerden, dediğim dedik söylemlerden.. Bugüne kadar bana kimse sormadı ? Sen ne istersin ne düşünürsün diye. Yaşlanıyorum , bütün yapmak istediklerim tek tek aklımda Kendi istediklerimi yapabilmek için fırsat istiyorum., yapmadıklarım için pişmanlık duymak istemiyorum artık. Yüreğim zindan yeri , birçok yangından geriye soğumaya yüz tutmuş küller ya şimdi tutuşacak , kocaman bir alev olup beni ayakta tutacak yada küller bir daha tutuşmamak üzere sönecek ve yüreğimle birlikte sonsuza kadar susacak. ![]() |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2008
| Dilimin ucuna gelen onca sözcük... Boğazıma diziliyor... Saygısızlık etmemek adına susuyorum Yorgunum , çok yorgunum. Üzgünüm , kırgınım.İçimde gittikçe büyüyen bir isyan var. Kendimi tanıdıkça , isyanım büyüyor , bana sunulana baş kaldırıyorum. Benden beklenilenlerden usandım , sn.tuana1980 oysa; "içinden geleni,söyle kalırsa yazık olur" denildigi gibi şarkıda insanda söyleyebilmeli iyiyide-kötüyüde tutmadan yutmadan içte ve düşüncede ne varsa haykırabilmeli ki susmak bir çok seyi çözüyor sanılsada aslında içe kapanıştır susmak kendini duymamaktır özgür bırakılmalı dil..düşünce... duygu anlaşılamamaksa eger tutulmasına sebep boşvermeli çabaladın ya sen anlatabilmeye ...yoktur senden yücesi hayatmı bu kadar acımasız yoksa bizlermi getirdik bu hale tüm yaşanılmışlıgı sıgdırdık bencilce insanlıga lekelemekten korkmadan yüzümüz kızarmadan |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|