|
|
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Merhaba Biraz bilgi / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Yazıyaz DERGİ, EVRİM, MARKSİZM ve BLOG ile ilgili Etkinliklerin yer alacağı bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jun 2008
| Merhaba dostler dergi çalışmalarınızla ilgili biraz bilgi alabilirmiyim. Mesela dergi ne kadarlık periyotlarla çıkıyor kaç basıyor v.s |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
| Yazıyaz Dergi, İki yıldır, düzgün periyotlarla (her ay) yayınını sürdürmektedir. Yayınını internet üzerinden gerçekleştirmesinden dolayı "e-dergi" tanımlamasını kullanmamız sanıyorum ki yanlış olmaz. Dergi içerisinde, siyaset, kültür sanat (edebiyat dahil), felsefe ve bilim üzerine yazılar yayınlanmakta. Kültür sanat ve siyaset bölümlerinde, bölümle ilgili röportajlar da yapılmaktadır. Son aylar da "İşçi Günlüğü" bölümü de açılmış, sanıyorum ki Temmuz sayısında da benzeri bir sürpriz gerçekleştirecektir. Sürekli yazarları, yani kısıtlı kadrosu bulunmasına rağmen, dışarıdan yazı gönderen tüm gönüllülerin büyük emeği geçmektedir.Anahatlarıyla bu kadar. Dergimizi takip ettiğiniz sürece daha da fazla bilgileneceğinizden şüphe duymuyorum. Aramıza hoşgeldiniz. Saygılarımla __________________
Söyledim ve ruhumu kurtardım. YOL Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 26-06-08 02:54 . |
|
| #3 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jun 2008
| Bigiler için Teşekkür ederim bende son aylarda bir dergi çıkartmak için çalışmalara başlamıştım. Fakat bir çok derginin çıktığı bu dönemde yeni bir dergi çıkartmanın anlamlı bir iş olmayacağı konusunda karar kıldım ve çalışmaları askıya aldım.Mevcut olan dergileri güçlendirmek adına çalışmak bence yeni bir dergiden daha önemli. İnşallah beraber güzel işler yaparız Sevgilerle ![]() |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|